Ki érti ezt? Nézik és bántják Tatár Csillát

Miközben szétszedik a kommentelők a műsorvezetőt, a Magyarország, szeretlek! nézettsége nőtt.
Miközben szétszedik a kommentelők a műsorvezetőt, a Magyarország, szeretlek! nézettsége nőtt.

Valószínűleg felkészült a legrosszabbra Tatár Csilla, amikor elvállalta, hogy beáll Jakupcsek Gabriella helyére a Magyarország, szeretlek! műsorában. Nem lehet könnyű a nagy ikon helyét elfoglalni. Segítség lehet, hogy a másik csapatkapitány, Csiszár Jenő posztjára is új ember került, Harsányi Levente személyében. Így ketten állják a sarat a régi műsorvezetők rajongóinak támadásaival szemben.

Bár a kommentelők nagy része leszedi a keresztvizet az új műsorvezetőkről, a Magyarország, szeretlek! nézettsége nem őket igazolja. Amióta ők lettek a csapatkapitányok, többen ülnek le a megnézni a vetélkedőt. Az első héten azt gondolhattuk volna, hogy kíváncsiak voltak rájuk, de a második adásnál sem csökkent a nézőszám. Míg tavaly, 2015-ben átlagosan 420 ezren nézték, idén ezt a pár adást 610 ezren. Most vasárnap pontosan 586 ezren, tehát még mindig Csilláék vezetnek Jakupcsek Gabiékkal szemben. Holott a kommentelők azt írják, nem fogják nézni a műsort, míg nem hozzák vissza a régi műsorvezetőket.

Csillának el kell viselnie, hogy unalmasnak, sótlannak tartják, és a szemére vetik, hogy megpróbál Gabihoz hasonlítani, de hiába... És még arra is képesek, hogy a nemrégiben szült édesanyát azért piszkálják, mert nem elég cingár. Persze van néhány megszólalás mellette is, de az elenyésző.
Úgy gondoltuk, nehéz lehet ezt a sok bántást feldolgoznia Csillának. De tévedtünk.

© Fotó: Végh István

– Az első negatív kommentek már az első adás előtt napokkal megérkeztek, így azt hiszem, inkább érzelem, mint valódi benyomások által vezéreltek – magyarázza Tatár Csilla, hogy miért nem rázzák meg a gonoszkodások. – Azok, akik Gabiék miatt nézték a műsort, nyilván nem fogadnak el minket egykönnyen, de jó érzés, hogy rengeteg új nézőt sikerült Leventével a képernyők elé hívni.