Kétséges Liptai Claudia visszatérése

Októberi szülése óta nem vállalt nyilvános szereplést a TV2 sztárja, ezért is örültek meg a rajongók, amikor meglátták, hogy Liptaival hirdetnek egy show-t. Ám könnyen lehet, hogy azt is lemondja.

Októberi szülése óta nem vállalt nyilvános szereplést a TV2 sztárja, ezért is örültek meg a rajongók, amikor meglátták, hogy Liptaival hirdetnek egy show-t. Ám könnyen lehet, hogy azt is lemondja.

Régi álma volt Claudiának egy olyan műsor, ahol a nők úgy beszélgethetnek, mint annak idején a fonóban, kötetlenül, tabuk nélkül. Nem szorít az idő, jó a hangulat. Ez lett a NőComment, amiről Claudia az induláskor, tavaly július végén így nyilatkozott.

– Évek óta várok erre és most végre elindul! Egy igazi talkshow, ahol hivatalosan is annyit beszélek, amennyit csak szeretnék. Színpadon, élőben, kifejezetten jó társaságban… Elmondhatatlanul várom! Nagyon fontos, hogy beszéljünk, beszélgessünk egymással. Nagyon sokat tanulhatunk abból, ha látjuk, hogy egy azonos dologról hányan, hányféle módon gondolkodnak, nem beszélve arról, hogy egy ilyen este milyen tartalmas kikapcsolódás és kellemes szórakozás lehet.

A színésznő időt kért beszélgetőtársaitól, mert jelenleg nem tudja, hogy fel tud-e velük lépni a NőCommentben, ezért kétféle plakát készült, egy amin szerepel, és egy, amin nem

A NőComment második előadása február közepén lesz, és már mindent lehet tudni, azt is, hogy kik lesznek a vendégek: az új belépők Hadas Krisztina és a civil Eleni Korani, a férfiak pedig Hajós András és Tilla. Csak azt nem, hogy az ötletgazda, Liptai Claudia emeli-e az est fényét. A műsor Facebook-oldalán is ez olvasható:

„Liptai Claudia még egy kis időt kért tőlünk, hogy választ adjon, ott lesz vagy sem, hiszen az ő életét mostanság egy jelenleg 62 cm hosszú ifjú kis főnök irányítja, és még nem tudható, ő vajon mit szól ehhez az elfoglaltsághoz. Így a színlapot két verzióban készítettük el.”

Jelenleg mindent a baba igényeihez igazít az életébe © Czerkl Gábor

Ami a legmeglepőbb, hogy ezt a rendhagyó eljárást a színész-műsorvezető menedzs­mentje is támogatja, elfogadhatónak tartja.

– Valóban, Liptai Claudiának megengedtük, hogy csak az előadás előtt pár nappal döntse el, ott lesz-e vagy sem – mondja Kende-Hofherr Krisztina. – Így is csak néhány szabad hely van már, annak dacára, hogy nem lehet tudni, részt vesz rajta vagy sem. Claudia nemrég szült, egy kisbaba mindent felülír. A mi életünk nem állhat le, de megértjük, hogy az övé igen. A nézők is megértik. Így is sok izgalmas nő lesz és két zseniális férfi, Hajós és Tilla. Claudia pedig élvezze ki ezt a csodálatos időszakot.

Claudia annyit üzent: azért lehet, hogy elenged a kisfőnök.

Baba vagy munka?

A show-bizniszben dolgozó anyukák gyakori dilemmája: mikor térjenek vissza a munkájukhoz, pici gyereküket pedig másra hagyják vagy magukkal vigyék, vállalva ennek minden ódiumát. Claudia néhány kolléganője talált megoldást.

Fésűs Nelly kislánya, a kétéves Elza Zorka sokat van felnőtt társaságban, szülei folyton magukkal viszik, és annyira megszokta a nyüzsgést, hogy egy pillanatig sem volt gond a bölcsihez szoknia. Alig akar hazamenni – mesélte a mamája.

Nelly kislánya megszokta a nyüzsgést maga körül © Czerkl Gábor

Varga Iza két kislány anyukája, aki a Barátok közt felvételeire is vihette a gyerekeket, mert ott külön helyiséget biztosítottak számára.

© Vadnai Szabolcs

A kétszeres édesanya, Pásztor Anna a szülés előtt is majd az utolsó percig koncertezett, a baba megszületése után már néhány héttel színpadra állt, a kicsi pedig mindig ott volt édesanyja fellépésein.

Pásztor Anna mindenhová magával viszi gyermekeit, ha teheti © Ambrus László/TV2

Tatár Csilla kisfiát, Milán Rubent már félévesen magával vitte, ahová csak tehette.

© Czerkl Gábor