Két búcsúztatója lesz az elhunyt Némedi Marinak

Némedi Mari barátait sem hívta meg az énekesnő családja a temetésre, ezért saját maguknak kell szervezniük egy misét. A művésznő rajongóit is várják ide. 
Némedi Mari barátait sem hívta meg az énekesnő családja a temetésre, ezért saját maguknak kell szervezniük egy misét. A művésznő rajongóit is várják ide. 

Barátai egész éle­tében mellette álltak, az utolsó napokban sem hagyták magára Némedi Marit, a család mégsem osztozik velük a gyászban. A színésznő testvére kijelentette, szűk körű lesz a gyászmise, aki nincs meghívva, nem róhatja le a kegyeletét a hivatalos temetésen.

Radics Márk, az egyik jó barát szeretne elköszönni Maritól:

– Szomorúak vagyunk, elvesztettük őt, ami önmagában nagy fájdalom, és nem könnyíti meg a helyzetünket a család hozzáállása. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Marinak két gyászmiséje lesz, egy, amit a rokonok tartanak, egy pedig, amit a barátok és rajongók szerveznek neki – mondta el a Borsnak a színésznő közeli barátja, Radics Márk.

– Érthetetlen számukra, miért ennyire ellenálló a család. – Felhívtam a testvérét, hogy megtudjam, mikor lesz a temetés, de azt mondta, ne menjünk el, mert csak a család fog részt venni a szertartáson. Arra kért, gyújtsunk Mari emlékére egy gyertyát, de maradjunk távol a temetéstől. Csalódott vagyok, napi kapcsolatban voltunk a testvérével, szerettük őt is, mégsem érdemeljük meg szerinte, hogy elbúcsúztassuk Marit. Természetesen ennek ellenére is elköszönünk tőle, megtartjuk a saját gyászmisénket – árulta el Márk a részleteket.

Aki szeretne elbúcsúzni Némedi Maritól, március 2-án, este hat órakor teheti meg a Lehet téri plébániában.

– Egy szál virágot hozzon magával, aki eljön. Mari nagyon szerette a sárga rózsát...