Keményen beszólt Demcsáknak a volt Megasztár

Bella Levente a TV2 tehetségkutatójában tűnt fel, most Hír TV-s műsorvezetőként szólt be Zsuzsának.
Bella Levente a TV2 tehetségkutatójában tűnt fel, most Hír TV-s műsorvezetőként szólt be Zsuzsának.

Ünnepelt énekes sztár lehetett volna, és – bár tehetséges – álma csak részben valósult meg. Bella Levente a Megasztárban jó tíz éve énekesként bontogatta volna szárnyait, majd később a csatorna műsorainál „warm up” emberként is dolgozhatott. Azaz a műsorokban a közönséget ő tapsoltathatta, irányíthatta a felvételeken, élő műsorokon.

Jó ideje azonban már a Hír TV műsorvezetője, és bár nem tudni miért, csak most, egy héttel az események után mondott nyilvánosan véleményt a Tvrtko kontra Berki ügyben. Ki tudja, miért, de ő első körben Demcsák Zsuzsának esett neki.

„Valaki mondja el nekem hogy az álművelt, affektáló, pózőressz Demcsák Zsuzsa, aki pénzért rajong a félfogyatékos Berki Krisztiánért, hogy lehet képernyőn??? És az hogy lehet, hogy Tvrtko Sziszi, akinek meg végre volt egy őszinte mondata, őt meg kibasszák a tv-ből. Itt valami nagyon nagy baj van.” - osztotta meg az oldalán Levente.

Valaki mondja el nekem hogy az àlművelt, affektáló, pózőressz Demcsák Zsuzsa, aki pénzért rajong a félfogyatékos Berki...

Posted by Bella Levente on Sunday, February 28, 2016