Celeb

Keleti Györgyi: ha létezne a könyvemben szereplő politikus, fideszes lenne

GYLF

Létrehozva: 2014.02.08.

Keleti Györgyi a közösségi portálon vezetett lapján önt tiszta vizet a pohárba: ha létezne a drogos, prostikat látogató ellenzéki politikus, az a jelenlegi kormány tagja lenne.

Mint ahogyan arról elsőként a Bors beszámolt, nyomozás indult a rendőrségen Keleti Györgyi önéletrajzi regénye miatt. A rendőrök az ellen az ellenzéki politikus ellen folytatnak nyomozást, aki bedrogozva látogatta rendszeresen a prostituáltakat. Hiába közölte Györgyi a Borssal, a történet főhőse egy kitalált karakter, aki korábban papíron egy nős producer volt, a mai napig találgatások folynak, melyik MSZP-s politikus lehet érintett.

Györgyi közleményéből most kiderül, ha valós személyről lenne szó, akkor is az előző kormányciklusok alatt kellene keresni őt ellenzékiként, azaz jelenleg a kormány tagja lehetne. Íme a részletes beszámolója.

"A fantom "ellenzéki politikus". A közel egy hete kezdődött hercehurca, mostanra morbid és szürreális áldozata a könyvem a Leghíresebb magyar madame egyik fejezetének szereplője az a bizonyos "ellenzéki politikus". Igen, bevallom az elején mulatságos volt amikor az egyik vezető napilaptól megtudtam, hogy az V. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

Nem gondoltam volna, hogy a "hógolyóból", "lavina" lesz és azt, hogy ekkora azt végképp nem! Több dolog is van, ami végképp nem tetszik az eltelt pár nap történéseiből, de vegyük sorra. Kedden nyilatkozok az egyik vezető napilapnak, hogy ezen személy nem létezik mint, ahogy a könyv tizedik oldalán olvasható is miszerint idézem: "Ez a könyv ennek a nőnek a regényes, fiktív részeket tartalmazó története, valódi naplórészletekkel."

Úgy tűnik eme megnyílvánulásom sok ember figyelmét elkerülte, szándékosan, nem szándékosan ezt nem tisztem eldönteni. Vezető kormánypártunk hadjáratot indítva az ellenzék ellen gondolva köztük van a "bűnbak", hisz ott a szó:"ellenzéki". Akkor most jövök én. Ha létezne is ez a személy, aki hangsúlyozom nem létezik hisz az eredeti kéziratban (2013, szeptember 29) mint "nős producer" szerepel, de menetközben, a kézirat javítása alatt munkakört cseréltünk az adott, hangsúlyozom nem létező szereplőnél és lett "nős politikus" majd a nyomdakész belívben (2013, november 14) mint "nős ellenzéki politikus" szerepel már, végleges verzióként.

Állításaimat e-mail levelezésekkel természetesen alá tudom támasztani a hatóságoknak, ha erre igényt tartanak. Tehát, ha létezne is ez a személy, aki az imént leírtak alapján mostmár talán érthető módón nem létezik, hangsúlyozom nem létezik akkor sem lehetne most "ellenzéki" hisz, ha a történetet logikusan időrendbe rakjuk és az adott történetet a saját esetlegesen megtörtént évében vizsgáljuk akkor az a személy bizony most kormánypárti személy lenne. Hisz engem 2011 évének elején letartóztattak és maga a könyv, de az adott, szóban forgó történet is jócskán évekkel előttre datálódik. Tehát, ha létezne sem lehetne most "ellenzéki", hanem kormánypárti lenne ez a nem létező, fiktív személy.

Hogy miért írtam ezen pici írást? Azért mert azt látom, hogy az emberi ostobaság, butaság, aljasság határtalan. Mert ezzel szeretnék véget vetni az "ellenzék" ellen indított mérhetetlen, gusztustalan és ezen ügy kapcsán kirobban igazságtalan vádaskodásoknak, hadjáratnak. Nem, nem politizálok, de tisztelem Édesapám politikában elért igen magas karrierjét és az bizony nem kormánypárti. Tisztelettel, Keleti Györgyi"

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714010111
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714010111
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714010111
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146288_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160238_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után