Kelemen Anna elvetette szerelme gyermekét

Néhány hét alatt két tragédiát is átélt Kelemen Anna. Az egykori playmate először megörült, amikor kiderült, hogy gyermeket vár. Ám egy sugallatra mégis az abortusz mellett döntött. Pár hét múlva a férfi öngyilkos lett.
Néhány hét alatt két tragédiát is átélt Kelemen Anna. Az egykori playmate először megörült, amikor kiderült, hogy gyermeket vár. Ám egy sugallatra mégis az abortusz mellett döntött. Pár hét múlva a férfi öngyilkos lett.

Egy hedonista, rendszeresen kokainozó, perverz norvég szexgéptől várt gyermeket Kelemen Anna – derül ki a napokban megjelenő könyvéből. A Bors megszerezte Annácska kéziratát, az erről szóló fejezet pedig valóban nem mindennapi. Az egykori nyuszilány ugyanis egy pillanat alatt zúgott bele az őt megrendelő skandináv férfiba, és megszegte az örömlányok íratlan szabályát, engedett a szívének.

„Megláttam őt, és arra gondolatom: úristen, de jó lenne, ha az én pasim lenne!” – írja Anna, majd részletesen elmeséli az aktusukat is, és azt is, soha korábban akkora szerszámmal nem volt dolga, mint amekkora ennek a norvégnak volt.

– Amikor hazaértem, nem bírtam ki, és írtam neki egy SMS-t. Ezzel szegtem meg a saját elvemet is. De az idő minket igazolt, hiszen ezt követően hosszú hónapokon át voltunk egy pár. Annak ellenére is, hogy furcsa élete volt – mesélte a Borsnak Anna.

A fejezetből kiderül, hogy a férfi nagykanállal falta az életet. Anna előtt sem titkolta, hogy a szex rabja, és mellette is kereste a tőle nagyobb mellű nőket, akiket rendre ki is próbált. Londonban éjszakai, titkos szexpartikon vett részt a parkban, ahol idegen nőket aláztak meg társaival.

Anna azonban elfogadta őt olyannak, amilyen, így amikor kiderült, babát vár, a világ legboldogabb emberének érezte magát. Aztán ahogy teltek a hetek, rájött: párja életvitele, a folyamatos utazgatások, és az, hogy azt sem tudja igazán, ki ő, honnan jön és kik a rokonai, nem nyugtatják meg leendő anyaként. „Kértem egy időpontot a kórházban” – írja Anna, aki elvetette a gyermekét.

A döntése a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét, majd szerelme váratlanul két hete nem jelentkezett és Anna sem érte el. Majd egy barátja az interneten írt egy rövid levelet Annának: „Szia, Anna. Borzasztóan sajnálom. Hétfőn nem jött be dolgozni. Mi is hiába hívtuk. A szülei találták meg. Felakasztotta magát. Fogadd a részvétünket!”