Celeb

Katalin kismamaként is Dianát másolja

Bors

Létrehozva: 2013.07.25.

Milliók ünnepelték a britek kis hercegének bemutatását. Ami azonban feltűnt: a ceremónia kísértetiesen hasonlított ahhoz, mint amikor Diana bemutatta a csecsemő Vilmost. Szándékosan áll Katalin a szívek királynőjének árnyékába?

Katalin herceg­né nem csak stílusában és viselkedésében emlékeztet a szívek királynőjére: ahogyan bemutatta a nyilvánosságnak újszülöttjét, apró részleteiben is hasonlított arra, ahogyan ezt annak idején Diana tette.

Katalin nagyon ismerős szett­­ben jelent meg a kórház lépcsőjén: kék alapon fehér pöttyös ruhája szinte pontos mása volt Diana hercegné 1982 júniusában viselt öltözékének, amiben anno először mutatta meg a pólyába bugyolált Vilmost. Tehát Katalin nem csak ugyanabban a kórházban, épületszárnyban és ugyanannál a nőgyógyásznál szült, mint Diana, hanem még a kicsi első nyilvános bemutatásán is Károly herceg volt feleségére próbált hajazni.

A házaspár és az újszülött – aki édesapja után a harmadik a brit trónutódlási sorban – egyébként még egy napot sem töltött a londoni St. Mary's kórház Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján. Kedden délután először a Middleton házaspár látogatta meg őket, majd nem sokkal később Károly herceg és Camilla is befutott egy rövid vizit erejéig.

A hercegi pár szüleinek rövid látogatásából sejteni lehetett, hogy Katalinék a kedd éjszakát már nem a kórházban töltik, és hosszas várakozás után – magyar idő szerint este negyed kilenc körül – a házaspár és az újszülött megjelent a kórház lépcsőjén.

Vilmos és Katalin, csakúgy, mint anno Károly és Diana, néhány újságírói kérdésre is válaszolt a kórház előtt, megköszönve ezzel a sajtó munkatársainak türelmét. – Tudom, hogy milyen régóta ültök már itt – jegyezte meg Vilmos az utcán váró fotósoknak és újság­íróknak.

Vilmos mosolyogva vallotta be, hogy ő cserélte ki az első pelenkát, és hogy szerinte a fia inkább Katalinra hasonlít. A büszke apuka első nyilatkozatában viccelődött is, azt mondta, a kicsi már most is igen hangos, és annyiban hasonlít rá, hogy ugyanolyan kevés haja van, mint neki.

– Jó nagy tüdeje van, ez már biztos. Nagy fiú, jó súlyban van – nyilatkozta Vilmos herceg a fiáról.

Szerda estére az egész világot lázban tartó kérdésre is megjött a válasz: György Sándor Lajosnak, röviden György hercegnek hívják a bébit. A nevet meglepően korán nyilvánosságra hozták - Erzsébet királynő például egy hónapot várt elsőszülött fia, Károly herceg nevének bejelentésével, Károly és Diana pedig egy héttel a születése után hozta nyilvánosságra Vilmos nevét. Akkor is ment a tippelgetés, a most apává lett Vilmosról például korábban mindenki azt gondolta, hogy Albertnek, Sebastiannak vagy Olivérnek fogják hívni. 

A néhány perces nyilvános megjelenés után az újdonsült család autóval közös otthonába, a Kensington-palotába hajtott, hogy végre nyugodtan, a sajtó nyilvánosságától elzárva foglalkozhassanak a kis herceggel. Vilmos herceg vezetett, a hátsó ülésen pedig Katalin hercegné vigyázott a fiára abban a gyerekülésben, amit még kedden délelőtt vittek be a kórházba.

Ezek szerint Katalin legyőzte korábbi félelmeit, miszerint nem érzi biztonságban magát a királyi házban és az első néhány hetet inkább a szüleinél töltené férjével és kisfiával. Diana hercegnő korábban nyilvánosságra került memoárjaiban többek között arról is beszélt, hogy mennyire zavarta őt a Vilmos születése kapcsán támadt felhajtás, és még a kórházi folyosón is úgy érezte, nincs egy perc nyugta sem.

Az újságírók, fotósok, híradósok és a média valamennyi munkatársa áttette székhelyét a St. Mary's kórház elől a hercegi pár otthona, a Kensington-palota elé abban a reményben, hogy legalább néhány különleges fotó erejéig megörökíthetik a boldog királyi családot.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156865_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714090514
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159781_auto_resized.jpg
vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714090514
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja