Katalin hercegné féltékeny Vilmos exére?

A brit hercegi pár összes barátja részt vett Olivia Hunt és Nicholas Wilkinson hétvégi esküvőjén, Vilmos és Katalin azonban távol maradt az eseménytől.
A brit hercegi pár összes barátja részt vett Olivia Hunt és Nicholas Wilkinson hétvégi esküvőjén, Vilmos és Katalin azonban távol maradt az eseménytől.

Feltűnő hiányuk miatt ismét szárnyra kelt a pletyka, mely szerint a hercegnő vonakodik megjelenni olyan társadalmi eseményeken, amelyek régebben bizonyosan kiemelt helyen szerepeltek volna a pár naptárában. Ő azonban nem törődik azzal, hogy az etikett mit diktál.

Tudni kell, Katalin ezúttal sem véletlenül szervezte máshová családja programját, a menyasszony ugyanis Vilmos első barátnője volt az egyetemen. Bár állítólag jó viszonyban maradtak – Olivia a hercegi pár esküvőjén is ott volt – a mostani távolmaradás találgatásokra adott okot: a brit sajtó szerint szépséges Katalin talán féltékeny.

© Fotó: REX/Puzzlepix

Annyi bizonyos, hogy ahelyett, hogy az ex esküvőjén vettek volna részt – még ha a protokoll ezt is diktálta volna – Vilmosék inkább kiruccantak a hétvégére síelni a francia Alpokba. Ez volt az első családi utazásuk négyesben, a jeles eseményt pedig profi fotós örökítette meg. Katalinék feltűnően szerelmesen hógolyóznak, de a gyerekek, a kis György herceg és a kipirult arcú Sarolta hercegnő is láthatóan élvezte a vakációt. A palota nyilatkozata szerint mindkét kisgyerek most játszott életében először a hóban.

Hiába a kedves fotók, sokak szerint nem volt a legmegfelelőbb az időzítés, hiszen máshol lett volna jelenésük és Vilmost is több ízben érte az utóbbi időben a vád, mely szerint elhanyagolja hercegi teendőit, és nem segít eleget az uralkodásban közel 90 éves nagymamájának, a királynőnek.