Kasza Tibi: Gyanítom, fiam lesz!

Mióta Kasza Tibi élő adásban megkérte szerelme, a Mankernek becézett Darai Andrea kezét, mindenki azt találgatja, mikor és hol lesz az esküvő, illetve hogy mikor jön a baba.
Mióta Kasza Tibi élő adásban megkérte szerelme, a Mankernek becézett Darai Andrea kezét, mindenki azt találgatja, mikor és hol lesz az esküvő, illetve hogy mikor jön a baba.

Ha nincs a Facebook, talán soha nem is találkoznak, ugyanis Andit egy közös ismerősük fotóján szúrta ki Tibi négy és fél éve. Mondhatni, szerelem volt első látásra. Az énekes felkereste a lányt Gyöngyösön, ahol órákig beszélgettek. Egy hét után megkérte Andit, hogy költözzön hozzá a fővárosba. Azóta gyakorlatilag minden percet együtt töltenek, ez tényleg szerelem. A fél ország velük sírt vasárnap, amikor A Nagy Duett végén Tibi letérdelt Andi elé, és megkérte a kezét. Vajon ha vége a show-műsornak, azonnal elutaznak és összeházasodnak?

Tibi élő adásban kérte meg szerelme, Andi kezét

– Nem utazunk, mert forgatok és koncertezem – árulta el Tibi. – Az esküvőt Thaiföldön tervezzük úgy, hogy csak ketten leszünk, esetleg egy-két barát, mint tanú. Magunknak szánt, szép pillanat lesz. Mindig is tengerparti esküvőről álmodoztunk, és így is lesz. Kis privát álomesküvőt szeretnénk. Egy nő kislánykora óta erről a napról ábrándozik, ezért minden úgy lesz, ahogy Manker akarja. Az ő álmát szeretném valóra váltani.

Mi lehetne ennél romantikusabb? És még praktikus is, hi­szen a menyegzőt össze lehet kötni a nászúttal.

– Ebben sem vagyunk ódivatúak. Lehet, hogy összekötjük a kettőt, de lehet, hogy külön elutazunk nászútra is. Ezt még meglátjuk. Így is, úgy is együtt öregszünk meg – nevette el magát a vőlegény. – Nem szeretnénk túl sokat várni a gyerekkel sem, ha érkezik, mi boldogan várjuk. Közhely vagy sem, de nincs benne a gondolataimban, hogy fiút vagy lányt szeretnék-e, csak az számít, hogy egészséges legyen. Megjegyzem, apai ágon nálunk csak fiúk születnek, ezért gyanítom, hogy fiam lesz. Ha mégis kislány, akkor ő lesz apa szeme fénye!

Mindketten nagycsaládból jönnek, Tibinek és Andinak is két-két testvére van, valószínűleg ők sem állnak meg egy gyereknél.

Tibi és Andi már jegyespárként költözik egy belvárosi, bérelt kislakásba, amelyben még kandalló is van © Fejér Bálint

– Technikailag sorban jönnek, de majd meglátjuk – vonta meg a vállát vidáman Tibi. – Az biztos, hogy nekem óriási támasz a bátyám és a húgom. Úgy gondolom, nem egykét fogunk nevelni.

Tibi azt is elárulta, hogy je­gyespárként, új lakásba is költöztek Mankerrel.

– Beköltöztünk a városba. Béreltünk egy kis lakást a város szívében. Minden munka, tárgyalás a fővárosban van, rengeteg időt vett el az ingázás Szada és Pest közt – magyarázza a döntésüket. – Találtunk egy igazi, romantikus kis szerelmi fészket, amiben még kandalló is van. A kö­vetkező hetekben költözünk is. Új fejezet kezdődik az életünkben.

Tengerparti álomesküvőt terveznek Andreával Thaiföldön