Kapócs Zsóka megkötötte élete szerződését

Egy utazási iroda szerződött Kapócs Zsókával, így a színésznő nagy valószínűséggel – a reklámért cserébe – ingyen járhatja be a világot. A megállapodás részletei titkosak. Kapócsnak az Operettszínházból kikérőt sem kellett igénybe vennie.
Egy utazási iroda szerződött Kapócs Zsókával, így a színésznő nagy valószínűséggel – a reklámért cserébe – ingyen járhatja be a világot. A megállapodás részletei titkosak. Kapócsnak az Operettszínházból kikérőt sem kellett igénybe vennie.

Miközben az Operettszínházban elkezdődött a következő évad, Kapócs Zsókának még tart a vakáció. Lassan az egész világot beutazza, és luxusszállodákban piheni ki a hónapok óta tartó nyaralás „fáradalmait”. Legutóbb a délkínai tengerpartról posztolt egy fotót hivatalos Facebook-oldalára.

„Sanya, Dél-kínai-tenger! Eddig ez a kedvenc tengerpartom, bár biztos nem mindegy, hogy az ember télen vagy nyáron látogat el egy bizonyos helyre, ez olyan meleg volt, mint amiben szívesen le is zuhanyoznék, és mellette kristálytiszta is” – írta az Operettszínház színésznője egyik legutóbbi, fürdőruhás fotójához.

De vajon mit szólnak ehhez a munkahelyén? – Kapócs Zsókának, ahogy a többi színészünknek is, kikérőt kell kérnie, ha máshova megy fellépni vagy éppen nyaralni készül, amennyiben ez érinti a színházi évadot, de jelen esetben nincs szó erről. Ő a színházunk tagja, tavaly egy szereppel kezdődött a karrierje, most pedig már négy meghatározó színpadi feladata van, s októbertől mindegyikben visszatér – mondta a Borsnak Lencsó Rita, az Operettszínház sajtófőnöke, amikor arról érdeklődtünk, mikortól számít a színház Kapócsra.

Mint arról korábban lapunk beszámolt, Habony Árpádtól történt válásának bejelentése után a színésznő nyakába vette a világot: bejárta Ausztráliát, az Egyesült Államokat, Szingapúrt, most pedig Kínát. Akkor sokan tették fel a kérdést a képeket látva: vajon miből finanszírozza milliós utazásait. Mára kiderült: egy utazási iroda szponzorálja.

– Kapócs Zsókával szerződést kötöttünk, melynek értelmében ő lesz utazási irodánk arca. A szerződés további részletei nem publikusak – tájékoztatta lapunkat Somogyi Balázs, az érintett online utazási iroda ügyvezetője.

A színésznő a céggel kötött szerződésével tízmilliós összeget spórolhat, például egy dél-kínai körút Hainan-szigeti nyaralással egy 5 csillagos szállodában minimum 800 ezer–1 millió forintba kerül. Ha hozzászámoljuk, hogy Zsóka az elmúlt hónapokban hány hétig, hány kontinensen nyaralt, nem túlzás kijelenteni, hogy többmilliós üzletet kötött.