Celeb

Kandász Andrea: Én adtam össze Demcsák Zsuzsát a férjével

Fái

Létrehozva: 2019.06.15.

<p>Játékostársa volt az anyakönyvvezető Demcsák Zsuzsa Indiában köt­tetett házasságán. Hiába nem hivatalos a frigy, Kandász Andrea szerint a menyasszony és a vőlegény nagyon komolyan gondolta fogadalmát.</p>

Maga a tény is megdöbbentő, hogy a TV2 Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt Demcsák Zsuzsa olyan szerelembe esett egy indiai származású stábtaggal, hogy hozzáment feleségül. A műsorvezető a kimerítő forgatás után haza sem jött a családjához, egyből nászútra ment újdonsült férjével. A játékban Zsuzsa párja Kandász Andrea volt. Úgy gondoltuk, az lehetetlen, hogy nem vett észre semmit a mellette szövődő szerelemből, és igazunk lett.

– Én adtam össze őket! – rukkolt elő vidáman a megdöbbentő ténnyel Kandász Andi. – Egy szállodai szobában történt, ahogy annak lennie kell, volt jegygyűrű, virág és egy pár, akik szerelmesek egymásba. Természetesen vacsora is, de azon már nem voltam ott. Ők ezt nagyon komolyan gondolták, készültek rá. Krishan vette a gyűrűket. Mindenképpen meg akarták pe­csételni a szerelmüket. Elgondolkodtam, mi az, hogy férj, feleség? A mi kultúránkban úgy működik, hogy bejelentkezel a vallásod szerint a paphoz, aki összead benneteket. Vagy ő, vagy az anyakönyvvezető.

– A hinduknál nem tudom, hogy van, de a világ sok kultúrájában a házasság két ember közötti fogadalom, amihez nem feltétlen kell, hogy az egyház vagy az állam hozzájáruljon. De általában van egy ember, aki felteszi a kérdést, hogy igen vagy nem? Ez esetben én voltam az. Ők egymásnak fogadtak örök hűséget, ami szerintem teljesen jó. Hogy hogyan folytatódik, az már az ő dolguk. Semmiképpen nem vicc, de nem is hivatalos. A leállás alatt ismerkedtek meg, aztán folytatódott a játék, és ott már találkozhattak egymással. Azt mindenki maga döntse el, hogy mit gondol házasságnak. Egy csomó ember él együtt úgy, hogy nem voltak se templomban, se anyakönyvvezetőnél. Mások Las Ve­gasban fogadnak örök hűséget egy kis kápolnában a buli hevében. Ez mindenkinek a maga dolga. Azt Zsuzsa is elmondta, hogy nem volt hivatalos az esküvő, mert Krishan gyászol.

Való igaz, Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak erről így nyilatkozott:

„Az esküvőnkön az ő istenei előtt fogadtunk örök hűséget egymásnak, de természetesen majd hivatalos, állami formában is összeházasodunk. Ezzel az esküvővel még várnunk kell, mert nemrég elveszítette az édesanyját, és amíg le nem telik a gyász­év, nem lehet esküvőt tartani, nem lehet ünnepelni a családban. Ám ahogy az letelik, haladéktalanul hivatalosan is szentesítjük az eskünket. Sőt Krishan azt mondta, hogy akárhány or­szágba eljutunk együtt, mindenhol feleségül szeretne venni az ottani szokások szerint. Így történik majd Magyarországon is...”

Zsuzsa csak szuperlatívuszokban tud beszélni a „férjéről”, és azt Andi is megerősítette, hogy kivételes férfi.

– Az biztos, ez a fiú tényleg na­­gyon helyes. Tanult, kiegyensú­lyozott, kedves, pozitív személyiség. Jó kisugárzással megáldott em­ber – sorolta egy szuszra.

Ázsiában nem volt alkohol

Egy hete attól hangos a sajtó, hogy Demcsák Zsuzsát hétfő este igazoltatták a rendőrök, mert a buszsávot használta, és előállították, mert elszíneződött az alkoholszonda. Kandász Andreától azt is megtudtuk, hogy Zsuzsa egy kortyot sem ivott, amíg vele volt. A forgatás alatt alkoholhoz nem lehetett hozzájutni. Venni sem tudtak, hiszen nem volt pénzük.

– Megtisztult a testünk, mert tökéletes méregtelenítésen mentünk át – mesélte Andi. – Rengeteg vizet ittunk, és foglalkoztunk a lelkünkkel.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156865_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714100416
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163733_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vitézy: Karácsony most mutatta meg, miért kell őt leváltani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714100416
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő