Kamerák előtt ríkatta meg volt mentoráltja Tóth Gabit

Egykori mentoráltja vallott szerelmet Tóth Gabinak az X-Faktor adásában. Az énekesnő érzelmek egész sorát élte meg szombat este, ám a kegyelemdöfést tavalyi versenyzője, Tóth Marcell adta meg Gabinak, aki könnyekben tört ki.
Egykori mentoráltja vallott szerelmet Tóth Gabinak az X-Faktor adásában. Az énekesnő érzelmek egész sorát élte meg szombat este, ám a kegyelemdöfést tavalyi versenyzője, Tóth Marcell adta meg Gabinak, aki könnyekben tört ki.

Az érzelmek teljes skáláját megélte az X-Faktorban Tóth Gabi. Szombaton láthattuk elérzékenyülni, sírni, sőt a nyáron felvett, de csak a jövő héten kép­er­nyőre kerülő rész előzeteséből kiderült, hogy veszekedni is tud.

Egy lelkes versenyzővel ugrott össze, és úgy kikelt magából, hogy a mentorszékből felállva kiabált, mire a férfi a földhöz csapta a körülbelül másfél millió forintot érő mikrofont.

Elsőként a Spoon fiúcsapat tette próbára Gabi lelkét, aki a négy snájdig srácot meglátva megdicsérte őket, s arcán látszott, igencsak szívesen lenne az énekesek mentora. Később a Rosewood, vagyis Fügeczki Roland és Tóth Kamilla meg is ríkatta a mentort. – Én is szerelmes akarok lenni! – mondta könnyeit törölgetve Gabi, akit nemrég Istenes Bencével boronáltak össze.

© Fotó: RTL Klub

A szombati adás előzeteséből pedig az is kiderült, hogy a kisebbik Tóth lányt nem csak elvarázsolni, hanem felbosszantani is könnyű. – Gabi ugyanúgy megéli a jót és a rosszat is. Ha valaminek örül, annak nagyon örül, ha felidegesítik, ki tud kelni magából. Fontos számára ez a műsor, rendkívüli megtiszteltetésnek érzi, hogy második évben is az X-Faktor mentora lehet, fiatal kora ellenére is. Ezért is fordulhat elô, hogy szélsőségesebben reagál – mesélte egy neve elhallgatását kérő stábtag, aki közelről nézte végig az énekesnő érzelmeinek megnyilvánulását.

Az érzelmi hullámáradat azonban a műsor végén érte el csúcspontját, amikor Gabi egykori mentoráltja, Tóth Marci sétált be a stúdióba. A dívának szinte még a lélegzete is elakadt, amikor meglátta a tavalyi szériából kiesett fiatal tehetséget két barátja kíséretében, és csak annyit tudott kérdezni remegő hangon: – Miért vagy most itt? – majd mélyen egymás szemébe néztek, és Marci válaszától szinte megfagyott a levegő.

– Érted szeretnék bi­zonyítani, hogy többet is tudok – mondta Marci a pro­duk­ciója előtt, és az izgatottságon kívül szavain – még a kép­er­nyőn keresztül is – érződött, bizony zavarban van az újratalálkozástól. A szinte filmbe illő romantikus szerelmi vallomást követően Gabi még könnybe lábadt szemmel megkérdezte: – Miért csinálod ezt velem, Marci? – és választ nem várva, pityeregve az asztalra borult. Aki látta ezt a jelentet az X-Faktor adásában, aligha felejtheti, hogy a két fiatal mennyire egy hullámhosszon volt a tehetségkutató előző szériájában: Gabi akkor még arról is beszélt a fiúnak, hogy segíti a pályafutását.

Barátok közt-sztár a szerelme

Tóth Marci a 2013-as X-Faktorban tűnt fel először, ahol Tóth Gabi mentoráltjaként bekerült a legjobb 12 versenyző közé, ám a második párbajon elvérzett Péterffy Lilivel szemben. A fiatal tehetség az éneklés mellett a Barátok közt Hannájával, Nyári Diával került szerelmi viszonyba, ami néhány hónapig még hozta számára az ismertséget és a népszerűséget.