Kamerák előtt is szexelnek Gabóék

Sosem voltak szégyenlősek, a hétfőn induló valóság­show-jukban tényleg mindent megmutatnak Pumped Gabóék.
Sosem voltak szégyenlősek, a hétfőn induló valóság­show-jukban tényleg mindent megmutatnak Pumped Gabóék.

Igazán pikánsra sikerült Pumped Gabo és Sebestyén Ági valóságshow-ja. A hétfőn startoló sorozatnak már az előzetese is sokat sejtet: Ági mosolyogva figyeli egy barnítószalonban nadrágjánál matató Gabót, aki később a fehérneműre vetkőzött lány ölét simogatja. Aztán Ági is a meztelen izompacsirta kedvére tesz a kezével. A párost ismerve nem merész jóslat: a műsorban ennél is érzékibb jelenetekre számíthatunk és még bujább hálószobatitkok derülnek ki, amelyeket azért eddig sem őriztek hét pecsét alatt.

Ági már érettnek érzi magát a családalapításra, Gabo szinte kamaszként viselkedik © Czerkl Gábor

A Nyerő Párosban több celebpár is megjegyezte, alig tudnak aludni Gabóék miatt, olyan hangosan élvezték egymás társaságát. Aztán eljutott lapunkhoz egy házi pornóvideójuk is, amelyen tényleg beleadtak anyait-apait. Persze az RTL Spike realityje nem kizárólag a szexről fog szólni: a produkcióban nincs előre megírt szöveg, mímelt póz és művigyor, valós érzelmeknek és tabuk nélküli pillanatoknak lehetünk szemtanúi.

Pumpedék nemcsak két ember konfliktusait, hanem az idilli látszatot fenntartani igyekvő egész generáció küzdelmeit mutatják be. A harmincas éveiben járó Ági már biztonságra és családra vágyik. Gabo viszont pimasz és nagyszájú, a felnőtt lét és a gyermeki naivitás határán egyensúlyozik, esze ágában sincs családot alapítani. Sokat veszekednek, főként heves vérmérsékletük és anyagi problémáik miatt. A férfi folyamatos hűtlenkedése sem könnyíti meg az igaz szerelemről, utódokról és anyagi biztonságról álmodozó Ági helyzetét, akit párja édesanyja, Zsuzsa és a húga, Cintia ki nem állhat.