Celeb

Jósnőnek tanul Vajna Timi

GYLF

Létrehozva: 2017.04.13.

<p>Goldie Hawn is Timi mesterétől kér tanácsot. Rozi azt is látta előre, hogy Timi találkozik Andy Vajnával. Olyan különleges adottságai vannak, hogy állítása szerint képes rácsatlakozni mások tudatára.</p>

Hihetetlen képek jutottak a Bors birtokába: az Oscar-díjas szí­nésznő, Goldie Hawn mosolyog­va üldögél otthona egyik kedvenc fotelében, miközben két ismerős arc látható mellette. Bizony, a Magyarországot évek­re maga mögött hagyó Vajna Ti­mi és barátnője, a leghíresebb ma­­gyar spirituális tanácsadó mo­solyog büszkén az élő legenda oldalán. 

Baranyi Rozi neve a hazai hírességek körében jól cseng, sokan fordulnak hozzá magánéleti és karriertanácsokért. Most valami hasonló miatt hívatta őt otthonába a világsztár is – erről Rozi saját maga mesélt a Borsnak.

– Amikor Goldie Magyarországon járt, Andyvel és Timikével eljött hozzám, és tanácsokat kért. Azóta is szeretett volna újra találkozni velem, és amint megtudta, hogy itt vagyok Los Angelesben, azonnal meghívott magához – mesélte a spirituális tanácsadó lapunknak.

Hawn Aranka is lehetne

Pont Goldie Hawn ne büszkélkedhetne magyar gyökerekkel? Az Oscar-díjas színésznő édesanyja Laura Steinhoff, magyar származású zsidó volt, aki az Aranka név fordításaként adta különleges keresztnevét. A Jöttem, láttam, beköltöztem című vígjátékban Goldie magyar lányt alakít, aki a Budapest étteremben szolgál fel. Mosolygós arcát ismerhetjük még a Palimadár és a Jól áll neki a halál filmekből is. 34 éve él Kurt Russell-lel boldogan – azonban nem házasságban.

– Ma már az élet minden területére vonatkozóan kikéri a véleményemet. Májusban például debütál egy filmje, amelynek ő a producere és a rendezője is, e témában hosszasan kérdezett. Csodálatosan szép a háza, elmesélte, hogy nemrég költöztek oda. Goldie nagyon cuki és közvetlen nő! Ragaszkodott ahhoz is, hogy személyesen ő főzze a kávémat, ezt a feladatot nem engedte át a bejárónőjé­nek. Érdekes, hogy a jóslás alatt az asszisztense is bent ült a nappaliban, és minden egyes szavamat jegyzetelte – emlékezett a Rozi. A magyar spiritiszta nem érkezett egyedül a nem mindennapi vendéglátóhoz, mint ahogyan egykor Budapesten, ezúttal Los Angelesben is velük volt Vajna Timi, aki számára több, mint barát.

– Timi csodálatos nő, nagyon szeretem, és régóta a barátnőm, sőt tanítványom is – tette hozzá a meglepő információt. Amit én csinálok, az ugyanis nagyrészt tanulható, van mögötte racionális magyarázat – mondta Rozi, akit természetesen köt a titoktartás, ami az ügyfelei dolgait illeti.

Vajna Timi egyébként lassan tíz esztendeje szinte mindenben kikéri Rozi tanácsát, aki évekkel ezelőtt azt is megjósolta, találkozni fog Andyvel. Rozihoz csak ajánlás útján juthatnak el az ügyfelei, aki gyerekkora óta tudja, különleges erők birtokában van. Állítása szerint képes rácsatlakozni mások tudatára.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714091415
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163655_auto_resized.jpg
life.hu

Vajon elegendő a pénz a jó szülő-gyerek kapcsolathoz? - Így szúrta el Tom Cruise a gyereknevelést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714091415
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja