Jolly: Sosem bocsátok meg Kis Grófónak!

Harminckétmillióan gyászolhatnak: a No roxa áj és a Lej mamo, lej legendás duettje egy életre összeveszett. Jolly és Kis Grófo útjai Londonban váltak szét.
Harminckétmillióan gyászolhatnak: a No roxa áj és a Lej mamo, lej legendás duettje egy életre összeveszett. Jolly és Kis Grófo útjai Londonban váltak szét.

Négy éve, egy szép júliusi napon robbant a mulatós bomba, megjelent Jolly és Kis Grófo közös slágere, a No roxa áj. Aztán 2013 novemberében jött a Lej mamo, lej. A két dalra eddig harminckétmillióan kattintottak, a jelek szerint azonban egyiket sem láthatjuk, hallhatjuk többé élőben. A Bors kiderítette, hogy Jolly és Kis Grófo viszonya Londonban mérgesedett el végérvényesen.

– A londoni magyar klubban még ősszel volt egy nagy mulatós buli. Grófo is fellépett és én Suzyval – mondta Jolly a Borsnak.

– Rengetegen eljöttek, közel ezer ember, a szervező így odalépett hozzám, hogy adjuk elő a No roxa ájt. Természetesen örömmel mondtam igent, felkonferáltam a dalt és Grófót, aki ak­kor már a színpad mögött volt. A zene elindult, de ő nem jött. Kellemetlen volt, de nem magam miatt, nem engem hagyott cserben elsősorban, hanem a saját rajongóit. Sosem felejtem ezt el neki, és megbocsátani sem. Szerintem a londoni magyarok sem. Ettől függetlenül további sok sikert kívánok neki a pályafutásához.

Jolly hozzátette: azóta ő aláírt egy csatornához, így rövidesen műsorvezetőként is megmutathatja magát Suzyval. S mivel tudomása van arról, hogy Grófo konkurens adókhoz kötődik, így a közös terveiknek egyébként sem lett volna nagy jövőjük.

Szerettük volna megkérdezni Grófót is, hogy mit szól Jolly állításaihoz. Emlékszik-e még a londoni koncertre, és miért nem ment fel a színpadra, ha ennyien várták? Grófo menedzserén keresztül azonban csak annyit közölt munkatársunkkal: nem kíván nyilatkozni.