Janicsák Vecának nem fontos a házasság

Két éve jár jegyben a 26 éves énekesnő és két évvel fiatalabb párja, Ábel. Január elején Emma lányuk is megszületett, mégsem gondolják azt, hogy házasodniuk kellene.
Két éve jár jegyben a 26 éves énekesnő és két évvel fiatalabb párja, Ábel. Január elején Emma lányuk is megszületett, mégsem gondolják azt, hogy házasodniuk kellene.

Janicsák Veca csak szuperlatívuszokban, ragyogó tekintettel mesél első gyermekéről, Emmáról, aki ja­nuár elején jött világra. A kislány ugyanis csak másfél hónapos, de már az éjszakákat is végigalussza. Veca így bátran otthon meri hagyni pár órára, még egy partira is ellátogatott vőlegényével, igaz, nem maradt sokáig, sietett haza.

– Ilyenkor az anyai szív aggódik, húz haza a gyerekemhez, csak egy kicsit beugrottam, megmutattam magam. Ilyenkor az anyukám vagy a legjobb barátnőm vigyáz Emmára, aki 2-3 órát kibír nélkülem, hiszen ez idő alatt alszik. MInden héten van egyébként egy kis „énidőm”. Két alkalommal is, amikor lemegyek edzeni – mesélte Veca, aki kempózik, májusban vizsgázik, ezért amint letelt a szülés utáni hat hét, az edzőterem felé vette az irányt. Ez egyébként meg is látszik az alakján.

– Az embernek szüksége van rá, akkor is, ha babázik, hogy magával foglalkozzon – érvelt az énekesnő, aki nemcsak a társasági életbe, hanem a színpadra is hamarosan visszatér. Február végén ugyanis már koncertezik.

Könnyű dolga van persze, hiszen a pici mindenben alkalmazkodik anyukája napirendjéhez.

– Emma éjszakánként nem sokat van ébren, igazából már most végigalussza. Minden attól függ, hogy az ember hogyan alakítja ki a rendszereket, de szerencsére Emma nagyon hamar belesimult abba, amit mi elképzeltünk. Egyébként mindenben az arany középútra törekszünk. Rendszer van, de csak azért nem keltem fel például éjszaka, ha jól alszik, mert eljött az evés ideje – mondta Veca, aki szerint a baba nem feltétlenül indok a házasságra.

– Tudom, hogy többen csinálják így, de én nem szeretem az indítékból házasodást, ne azért házasodjunk, mert okunk van rá. Mivel van Emma, mindannyian tudjuk, hogy ez egy életre szóló kapcsolat, az eljegyzés pedig megtörtént két éve. Akkor az nekem elég erős jelzés volt, hogy Ábel engem akar. A nagy, ruhás esküvő része sem vonz igazán. A szakmámnak köszönhetően sokszor kiöltözhetek, az esküvőnek nekem inkább az összetartozás része fontos – magyarázta az anyuka.