Jakupcsek váltja a Heti hetesben Ábel Anitát?

A nézők levelekkel bombázzák a Heti hetest, a legtöbben Jakupcsek Gabriellát vagy D. Tóth Krisztát ültetnék Ábel Anita helyére.
A nézők levelekkel bombázzák a Heti hetest, a legtöbben Jakupcsek Gabriellát vagy D. Tóth Krisztát ültetnék Ábel Anita helyére.

Nem kell mindenáron nő a hetek közé, de nem árt, ha van – vallja Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, akinek múlt héttől kell pótolnia Ábel Anitát, aki Hernádi Judit után a legtöbb ideig volt a köz­életi megmondócsoport hölgytagja. A színésznő múlt héten igazolt át a TV2-höz. Helyettese Jakupcsek Gabriella, vagy akár D. Tóth Kriszta lehet. Jakupcsek neve egyébként nem csak az RTL-nél merült fel kirúgása óta: az ATV-n is ő válthatja Ábel Anitát a Nő háromszor című műsorban.

– Nincs állandó nőkeresési vágyam, nem feltétlenül kell nő a Heti Hetes stúdiójába szerintem. Az viszont biztos, hogy Hernádi Judit és Ábel Anita is bevált, kedvelték őket a nézők. Egyébként összesen harmincöt nő fordult meg a stúdióban. Van lehetőségünk a kísérletezésre, mert, ha csak egy embert kell pótolni, és az új ember valamiért nem válik be, a többiek el tudják vinni a show-t – mondta Ónodi, aki békében vált el a színésznőtől, s meg is érti a döntését. Azt azonban elárulta, a nézők már kevésbé.

– Sok levelet kaptunk Anita-ügyben. Bár nehezen fogadták annak idején, mára megszerették a nézők, és most hiányolják. Viszont javaslatokat is tesznek, hogy kit látnának szívesen. Így merült fel Jakupcsek Gabi és D. Tóth Kriszta neve. Előbbit személyesen is ismerem, az én fejemben is folyamatosan ott motoszkált, fantasztikus széles látókörű nőnek tartom, aki nagyon is fiatalos szellemiségű. Vele már beszéltem is erről, egyelőre azt mondta, szoknia kell a felkérést – árulta el a főszerkesztő.

© Fotó: Móricz István