Jakupcsek válogat a tévék ajánlatai között

Először csak mint vendég fog feltűnni valamelyik tévénél a köztévét karácsony előtt elhagyó műsorvezető.
Először csak mint vendég fog feltűnni valamelyik tévénél a köztévét karácsony előtt elhagyó műsorvezető.

Jók voltak az információink, Jakupcsek Gabira több csatornánál is számítanak. Az RTL-nél először a Heti Hetes, az ATV-nél a Nő háromszor című talkshow kapcsán merült fel a neve, de azt is beszélik, hogy a TV2-nél is keresnek hozzá illő feladatot. Gabi tegnap egy kerekasztal-beszélgetést vezetett arról, hogy a népszaporulat világszerte krízisben van.

Európában, így hazánkban minden ötödik párnál van valamilyen termékenységi probléma, a meddők 60 százaléka férfi.

– Egészségügyi nagykövetként hat éve veszek részt ilyen rendezvényeken. Azt vállalom fel, hogy beszélek valamiről, ami tabu téma, kínos. Ezúttal Ősapay György professzorral a férfimeddőségről, mert óriási hiány van megfelelő információból, pedig az emberek tájékoztatása rendkívül fontos – magyarázza Gabi, akinek rendszeresen vannak ilyen és ehhez hasonló munkái. De nem elégszik meg ezzel. Nem lett elege a televíziózásból csak azért, mert az MTVA-nál méltatlan körülmények közt váltak meg tőle. Szeretne még tévézni, de nem mindenáron.

– Nem vagyok kamerafüggő, de értelmes feladatot keresek – mondja. – Minőségi feladatra várok.
Mosolyogva utasította el, hogy megerősítse az általunk felsorolt munkalehetőségeket, de nem cáfolta egyiket sem. Azt viszont fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy más az, ha valahol szerepel, és más, ha valamit ő maga csinál. Ebből arra lehet következtetni, hogy hamarosan feltűnik a képernyőn.

– Attól, hogy megjelenek valahol mint vendég, az nem azt jelenti, hogy ott dolgozom – hangsúlyozta Gabi. – Még senkinek sem mondtam igent! Miért is kellene hirtelen választanom? Kipihentem magam, de még egy kicsit élvezem a nyugalmat, és közben gondolkodom.