Itthon folytatták a Survivor szerelmesei - Döntőjéhez ért a túlélőshow!

Jó ideje lázban tartja a Survivor rajongóit: mi történt a játék után Anitával és Gergővel, akik már a szigeten egymásba szerettek.
Jó ideje lázban tartja a Survivor rajongóit: mi történt a játék után Anitával és Gergővel, akik már a szigeten egymásba szerettek.

A két versenyző kapcsolata lassan bontakozott ki, de már a szigeten hatalmas lelki mélységeket éltek meg együtt. Anita egyedül a Borsnak árulta el, hogyan sikerült a verseny utáni együttélés.

Anita tartott a Gergő és közte lévő nyolc év korkülönbségtől

– Gergő először nem is tetszett, majd észrevétlenül kerültünk egymáshoz egyre közelebb. Engem is meglepett, de az ötödik együtt töltött napunkon már szinte vágytam az érintésére. Lassan bontakozott ki a kapcsolatunk, a szigeten más lehetőségünk nem is volt, mint a beszélgetés. Már a szigeten is sokat beszélgettünk arról, hogy mi lesz velünk kint. Én tartottam a köztünk lévő nyolc év korkülönbségtől, de a végére nem volt kétség, hogy megpróbáljuk együtt – kezdte Anita, aki a kiesés után még három napot tölthetett Gergővel a Fülöp-szigeteken.

Anita most úgy érzi, az ő szerelmük a szigeten maradt

– Életem egyik legszebb három napja volt, buliztunk, vacsoráztunk, mint egy teljesen hétköznapi pár. Engem is meglepett, de működött a dolog. Két napra rá, hogy hazajöttünk, összeköltöztünk. Gergő sütött tortát nekem, hozott egy üveg pezsgőt és a bőröndjeit. Aztán visszamentem dolgozni, a kiforrott életembe, és meglátta a karrierista énemet. Más életszakaszban járunk, be kellett ismernünk, végül békességben váltunk el. A mi szerelmünk ott maradt a szigeten – mondta Anita.

Két macsó küzd meg a 20 millióért

Iliász tegnap páholyból, már döntősként figyelhette Barbi, Szandi és Feri emberpróbáló küzdelmét. Egy kis szerencsének és a szívósságának köszönhetően Feri nyerte a végletekig kiélezett csatát és jutott be a ma esti fináléba. Így végül a két férfi között dől el, hogy ki nyeri a Survivort és a győzelemért járó húszmillió forintot. Csakhogy ezúttal nem egy taktikai vagy erőpárbaj, hanem a törzsek egyesülése után kiesett játékosok szavazatai döntenek. Tehát Feri és Iliász sorsa Adri, Anita, Barbi, Klaudia, Lilla, Nóri, Szandi, Benedek, Gergő és Zoli kezében van!