Celeb

István Dani beelőzte Bochkor Gábort

G. Sz.

Létrehozva: 2019.06.05.

Hiába várják vissza rajongói Bochkor Gábort az éterbe, a rádiós még nem talált olyan csatornát, amelynél folytathatná karrierjét. Ugyanakkor hajdani Music FM-es kollégája, István Dani már munkába állt a Manna FM-nél.

Forrás: DFP

Aligha kétséges, Bochkor Gábornak vannak a lekhűségesebb hallgatói, de még az ő türelmüket is próbára teszi, hogy február óta nélkülözniük kell kedvencük búgó baritonját. Pedig mindenki – maga Bochkor is – azt várta, hogy májusban kiderül, hol és miképp folytathatja pályafutását a reggeli ébresztőműsorok fenegyereke. Egy pillanatra felcsillant a reménysugár, ugyanis István Dániel június 3-tól a Manna FM délutáni műsorában tűnik fel. Ő 2013-tól februárig, a csatorna megszűnéséig a Music FM-nél dolgozott Bochkor mellett az Önindító című reggeli műsorban, és tárt karokkal várták új munkahelyén.

– „A Manna FM-nél az a koncepció, hogy mindenki abban a műsorsávban kapjon helyet, amihez a legjobban ért és ahol a legotthonosabban érzi magát. Tóth Péter alapvetően zenei műsorvezető és DJ. Nekünk az ő helyére kellett ember a 15 és 20 óra közötti műsorsávba, mert Péter június közepétől szombat és vasárnap esténként DJ mixműsort vezet, és továbbra is viszi a péntek esti élő stúdiózenélést. István Dani egy új, délutáni „hazavezető” műsort készít a Mannán, a Mindennapiban – tájékoztatta lapunkat Bali Mónika, a Manna FM programigazgatója.

– Nagyon sokan jelentkeztek hozzánk, de egyöntetűen az volt a menedzsment véleménye, hogy István Danit, az ő attitűdjét, hangját szeretnénk, és azt, ahogy ő interakcióba lép a hallgatókkal. Önmagát adja, átjön a szíve a hangján keresztül, és a jelekből ítélve, a hallgatók is nagyon várták már.

Dani érkezése azonban nem kövezte ki az utat Bochkor Gábor számára.

– Gábor régebben van a szakmában, és véleményem szerint ő az egyik, hanem a legjobb rádiós Magyarországon, de nem kerestük meg. Szerintünk már most ütős a reggeli show műsorunk, elégedettek vagyunk a reggeli stábbal. Mindemellett örülnénk, ha Gábor hangja ismét hallható lenne az éterben, és színesítené a magyar rádiós piacot – tudtuk meg Bali Mónikától.

Bochkor Gábor a menedzsmentjén keresztül azt üzente lapunknak, hogy ő sem kopogtatott a Manna FM-nél munkalehetőségért, és jelenleg más rádiókkal tárgyal az esetleges folytatásról.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után