Istenes Bence: készítek olyan képeket is Adélról, amiket inkább nem teszek közzé

Kétségtelen, sokan vannak a férfiak között, akik szívesen látnák Csobot Adélt meztelenül, de arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy a látványt maga Istenes Bence tálalja majd nekik.
Kétségtelen, sokan vannak a férfiak között, akik szívesen látnák Csobot Adélt meztelenül, de arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy a látványt maga Istenes Bence tálalja majd nekik.

Még a sztárvilágban is ritka, hogy egy szerelmespár a hétköznapjai legintimebb pillanataiba engedje be a külvilág kíváncsi tekintetét, de itt is igaz a mondás, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Esetünkben igazán szép kivételről van szó, Istenes Bencéből ugyanis előtört a mélyen rejlő művész, és valódi bennfentes képet készített szerelméről, Csobot Adélról, amit nem volt rest azonnal meg is osztani az interneten.

Bence művészi aktnak nevezi a feleségéről készített fotóját © Instagram/Istenes Bence

– Igazából semmi nem látszik, csak a háta, szóval én inkább művészi aktnak nevezném a képet, aminél intimebbet természetesen soha nem tennék közzé róla – árulta el a Borsnak a fotográfusi szárnyait bontogató Istenes Bence, aki mindenkit meg­nyugtat: bár a fénykép szerel­me háta mögött készült, a kép közzététele már nem.

– Meg­fogott, ahogy elkezdte fotózgatni magának otthon a kis gyümölcsét, amit este evett. Megláttam ezt a pillanatot, lefotóztam, és egyből meg is mutattam neki, ő pedig mondta, hogy nyugodtan feltehetem a netre.

Ugyanaz a jelenet Adél telefonjával – ő a gyümölcsöket fényképezgette © Instagram/Csobot Adél

Nehéz nem észrevenni, hogy Adél hátán talán még soha nem volt ennyire tisztán kivehető a tetoválás, amit énekesi karrierjének 2012-es beindulása okán varratott magára 2014-ben: a hintázó kislány nagyjából úgy lendül be a kép középpontjába, mint a fotót szem­lélő emberek tekintete.

Bencétől azt is megtudhattuk, hogy nem ez az első eset, hogy pikáns képet készít kisfia, Nátán édesanyjáról.

– Szoktam olyan képeket is készíteni róla, amiket inkább nem teszek közzé. Nem túl gyakran, de hát mindenki készít a párjáról fotót – jelentette ki la­punknak a jelenleg egy németországi televíziós műsorkészítő cég műsorfejlesztési osztályán háttéremberként dolgozó boldog apuka, Istenes Bence.

Celebszokás

A külföldi celebek is szeretnek eldicsekedni a trófeájukkal. Januárban a Step up filmek macsója, Channing Tatum töltött fel az Instagramjára fotót meztelenül alvó kedveséről, Jennáról, aki nem sokkal a kép készítése előtt arról nyilatkozott, mennyire nagyszerű a szexuális életük.

© Instagram, Northfoto

Az amerikai zenész, Usher az újévi fogadalmai helyett felesége formás hátsóját osztotta meg né­pes rajongótáborával. Grace vagy ennyire nem szégyenlős, vagy még a szilveszteri buli bódulatában volt, ezért nem zavarta, hogy férje megörökítette és közszemlére tette pucér testét.

© Instagram, AFP