Istenes Bence: Elveszem Adélt, de nem a baba miatt

Istenes Bence feleségül akarja venni Csobot Adélt, de nem azért, mert ez így szokás vagy mert jön a gyerek. Így egyelőre késik az esküvő.
Istenes Bence feleségül akarja venni Csobot Adélt, de nem azért, mert ez így szokás vagy mert jön a gyerek. Így egyelőre késik az esküvő.

Megéltek már kapcsolatukban hullámhegyeket és -völgyeket. 2012-ben, az X-Faktor forgatásai alatt szerettek egymásba, két évvel később rövid időre szakítottak, de nem sokáig bírták egymás nélkül. Úgy tűnt, se veled, se nélküled kapcsolat lesz az övék, de kiderült: soha többé nem akarják elengedni egymás kezét. Csobot Adél és Istenes Bence most életük legnagyobb csodájára készülnek: nyáron egy baba teszi teljessé a boldogságukat.

A gólyahír hallatán sokan azonnal esküvőért kiáltottak, de a fiatal párnak most kisebb gondja is nagyobb annál, semhogy esküvőt szervezzen. Bár a hagyomány azt követelné, hogy a nő ujjára gyűrű kerüljön ilyen helyzetben, s ez ellen Adél sem tiltakozna, Bence erről máshogy gondolkodik.

– Nem tervezek sem lánykérést, sem esküvőt, ennek megvan az ideje. Nekünk most a gyerek a legnagyobb kincs, a legnagyobb ajándék, a legjobb, ami jövőre velünk történhet. Nem szeretnénk belesűríteni egy esküvőt ebbe a kilenc hónapba csak azért, mert az a hagyomány, hogy lánykérés után esküvő, és aztán érkezik a gyerek. Szerintem ez nem egy kôbe vésett törvény, nálunk a gyerkőc jön előbb – érvelt Bence, akit az RTL Klub adománygyűjtő műsora után faggatunk.

Nagy esküvőt szeretnének, de nem akarják elkapkodni. Most egymásra koncentrálnak a szervezés helyett. Nagyokat sétálnak, társasjátékoznak, filmeket néznek.

– Az ünnepek alatt is megpróbáltuk kihasználni az együtt töltött perceket, együtt volt a család, sokat ettünk. Hamarosan el is kell kezdenem újra edzeni – magyarázta a műsorvezető, hozzátéve: párjának mostanság inkább az evés jut, edzésből már keve­sebb. Ezen kívül egyelőre nem sokat változtak a hétköznapjaik.

– Nincs még itt a gyerkőc, mindketten dolgozunk, Adél nemrég fejezte be a Sztárban sztárt. Mindent az állapotának megfelelően csinál: rendesen eszik, odafigyel magára, annyit dolgozik csak, amennyit bír, sokat pihen és alszik. Én pedig próbálok minél többet otthon lenni most, és így lesz akkor is, ha megszületik a kicsi – folytatta Bence.

Az esküvőről egyébként korábban Adél is nyilatkozott.

– Azt gondolom, nincs életkori korlát, ha házasságról van szó. A pillanatnak kell adnia, és ha józan gondolkodásúak a felek, akkor nem lehetnek túl fiatalok vagy túl idősek hozzá. Én abban hiszek, hogy ha eljön az ideje, érezni fogom, és nem szabok magamnak időbeli korlátokat – nyilatkozta az Esküvő Classic magazinnak Adél, aki látványos és emlékezetes esküvőre vágyik.