Iskola és munka rombolja Adél és Bence kapcsolatát

A közös munka, a fellépések és Adél iskolai kötelezettségei – mind-mind közrejátszhattak abban, hogy megromlott a lány viszonya Istenes Bencével. Ők azonban küzdenek egymásért. A barátok szerint van remény a boldogságra.
A közös munka, a fellépések és Adél iskolai kötelezettségei – mind-mind közrejátszhattak abban, hogy megromlott a lány viszonya Istenes Bencével. Ők azonban küzdenek egymásért. A barátok szerint van remény a boldogságra.

Se veled, se nélküled – nagyjából így jellemezhető Csobot Adél és Istenes Bence majd egy éve tartó kapcsolata. A fiatalok már az elején szakítottak egyszer, és két hete is kenyértörésre került a sor. Azóta viszont kibékültek.

Hektikus viszonyukról a Bors a hozzájuk legközelebb álló embereket kérdezte, hogy kiderüljön, mi lehet a probléma, s vajon meddig folytatható egy ilyen kapcsolat.

Pusztai Olivér, Adél menedzsere szerint az időhiány és a közös munka kezdte ki a két szerelmes viszonyát, ami miatt sokszor civakodnak is.

– Már a legelején sem volt könnyű a kapcsolatuk, közszereplőként ugyanis még összejönni is nehéz volt nekik. A szerelmük azonban azóta is töretlen, s végtelenül cukik együtt – mondta a menedzser, aki azt is elárulta: Adélnak és Bencének már külön „nyelve” is van, amit csak egymással használnak, és csak ők érthetnek meg.

– Ha együtt vannak, egyfolytában csipkelődnek, humorizálnak, rettenetesen jól egymásra találtak, a gondolkodásuk is hasonló – magyarázta Pusztai.

De bármilyen nagy is köztük az összhang, a konfliktusok őket sem kerülik el.

– Adél csak nappali tagozatos képzésben folytathatta a középiskolát. Azt hiszem, akkor kezdődhettek a problémák. Addig sem volt sok idejük egymásra, de a suli miatt most egyre kevesebb. Adél korán reggel kel, délutánra marad a karrierépítés, a fellépések, interjúk, fotózások. Bence viszont egész héten forgat. Abban a kevés időben pedig, amit együtt töltenek, nehezen tudnak felengedni – folytatta a menedzser, aki azt is elárulta: egyáltalán nem ritka köztük a vita sem.

– A túlhajszoltság, fáradtság miatt mindketten ingerlékenyebbek, s ilyenkor kevesebb az ember türelme. Előfordult, hogy Adél iskola után fáradt volt, Bence pedig még csinált volna valamit, abból lehetett vita. De fordítva is megtörtént: Adél egy koncertje után szeretett volna Bencével elmenni szórakozni, de ő inkább hazament pihenni, mert másnap egész nap forgatott – mondta Pusztai Olivér.

Adél After-X-ben való műsorvezetése is közrejátszhatott, hogy megromlott a két szerelmes viszonya.

– Egy élőshow vezetése egyébként is stresszes, pláne, ha a pároddal kell azt csinálni.

A két szerelmes azonban ennek ellenére sem hidegült el egymástól, sőt barátjuk szerint mindent megtesznek, hogy túljussanak a hullámvölgyeken. Bence és Adél azonban, bármilyen is legyen a viszonyuk, sosem mutatják ki azt kollégáiknak.

Lilu szerint Bence igazi profi, aki a stúdión kívül hagyja magánéletét.

– Bencével nagyon jó barátok lettünk, és állíthatom, hogy ő már nem az a csapodár fiú, akit az ország 20 évesen megismert. Érett férfi és érett műsorvezető lett belőle, aki az emberi kapcsolatait, így az Adéllal való viszonyát is nagyon komolyan veszi. Így nála sosem lesz folyosói beszélgetés egy-egy veszekedésből, mindig maximális komolysággal és tisztelettel beszél Adélról – árulta el a műsorvezető, aki megerősítette: a két szerelmesnek alig jut ideje egymásra.

– Bár egy épületben dolgoznak hétvégente, én még sosem láttam, hogy elmentek volna például egy órára kettesben kávézni. Mindenki a munkára koncentrál – folytatta Lilu, aki szerint a korábbi és mostani szakításból is az látszik, hogy a két fiatal se veled, se nélküled kapcsolatban él, de ha ügyesek, sokáig tarthat a szerelmük.

Szerettük volna megkérdezni az érintetteket, de azt a választ kaptuk, hogy kapcsolatuk jelenlegi helyzetéről Adél és Bence a ma esti Fókuszban mesél majd. Sőt Adél a vasárnapi Vundersőn és Zuperszexiben hazugságvizsgálatnak veti alá magát.