Interjú közben esett össze a mixerkirály

Hétfő délután épp a Borsnak adott interjút Lajsz András Pozsonyi úti éttermében, amikor a mellkasához kapott és fájdalmas arccal összegörnyedt.
Hétfő délután épp a Borsnak adott interjút Lajsz András Pozsonyi úti éttermében, amikor a mellkasához kapott és fájdalmas arccal összegörnyedt.

Lajsznak rengeteg barátja van, sokan aggódnak érte © Fejér Bálint

A mixer azután lett rosszul, hogy vitába keveredett egy közterület-felügyelővel. Történt ugyanis, hogy egy teherautóból épp árut pakoltak ki, amikor a közterületes meg akarta bírságolni a mixert, aki felpattant az asztaltól, és rákérdezett az okra.

A teherautó egyébként a pakolásra kijelölt helyen parkolt, a szélvédőjén a tábla is kint volt, csak az áru mennyisége miatt a megengedettnél némileg tovább tartott a rakodás. Információink szerint Lajsz már korábban is jelezte az illetékes hatóságoknál, hogy többször is akadtak problémái árupakolás közben.

A két férfi összeszólalkozott, majd Lajsz a mellkasához kapott. A Bors munkatársai besegítették a teherautó rakterébe, mentőt hívtak a magatehetetlen férfihoz és vigyáztak rá annak megérkezéséig. A mentőre egyébként több mint húsz percet kellett várniuk. A mixerkirályt a helyszíni ellátást követően kórházba szállították, ahol kivizsgálták, majd tanácsokkal ellátva, pihenésre intve otthonába engedték.

Ebben az autóban látta el munkatársunk a mixerkirályt, amíg megérkeztek a mentők

– Köszönöm szépen, már jól vagyok. Itthon vagyok, sokat pihenek, és soha többé nem vitatkozom senkivel – fogadkozott Lajsz. – Hat éve van ott éttermem, becsületesen és sokat dolgozom. Sajnálom a történteket. Az is bánt, hogy ilyen körülmények között került napvilágra az eset. A Bors munkatársai velem voltak, ezúttal is köszönöm a segítségüket, és azt is, hogy bár ez a munkájuk, nem írták meg a történteket. Talán soha nem derül ki, ha a feleségemet nem hívja fel egy internetes bulvároldal újságírója, és nem csalja lépre. Ezt roppant etikátlan lépésnek tartom.

A sztármixer rajtunk keresztül szeretne mindenkit megnyugtatni: a jövőben jobban vigyáz magára.