Celeb

Íme az igazi Palvin Barbara: öt év után szerelem

Bors

Létrehozva: 2018.09.09.

Ha azt mondjuk, jelen pillanatban ő a legismertebb magyar ember az egész világon, egész biztosan nem tévedünk. Pedig Palvin Barbara is csak pont ugyanolyan, mint bármelyik másik 24 éves, leszámítva persze, hogy barátjának tudhatja például az Oscar-díjas Leonardo DiCapriót is…

Barbara az interjúnkra feltűnés nélkül, egy egyszerű fekete pólóban és farmernadrágban érkezik, és az egész beszélgetés alatt érezni rajta valami hihetetlen természetes kedvességet. Egyetlen apró jelét sem mutatja sztárallűrnek, sőt a beszélgetés után még a számlát is ő állta.

Amikor 13 évesen, még 2006-ban leszólította őt egy modellügynökség munkatársa Budapesten sétálás közben, talán még ő maga sem hitte, hogy neve Puskás Ferencéhez vagy Rubik Ernőéhez hasonló magyar világmárkává válik. Miért is hitte volna? Gyerekként egy teljesen átlagos budapesti család második szülött gyermeke volt, akinek szülei mindent megadtak, amire csak szüksége volt, de többet sosem. Barbi talán ezért is becsül meg mindent annyira éle­tében, és hiába tölti az év nagyobb részét az Egyesült Államokban vagy utazik munkája miatt a világ legkülönbözőbb pontjaira, még ma is ugyanúgy a vidéki nyugalomban érzi magát a leginkább otthon. Pont mint amikor még kisgyerekként Albertirsán élő nagymamájánál játszott.

Mint egy tündérmese…

Palvin modellkarrierje az első tesztfotózások után már 13 évesen elkezdődött, aztán ahogy ilyenkor lenni szokott, elkezdődött tündérmeséje. 2008-ban Japánban már keresett modellnek számított, majd visszatért és meghódította Európát is. 16 évesen debütált a kifutón a Milánói Divathéten, pár hónap múlva pedig a Párizsi Divathéten is részt vett, és 2011-ben már ő nyitotta meg a Chanel őszi kollekciójának bemutatóját. Közben természetesen a divatlapok címlapjait is sorra meghódította, beválogatták a Victoria’s Secret fehérneműmárka angyalkájának, és első magyarként a L’Oreal Paris nagykövete lett. Ekkor 2012-t írunk, Palvin csillaga pedig végérvényesen felemelkedett és felkerült arra a bizonyos A-listára, ahol a világ leghíresebb emberei keresik a társaságát.

– Nem engedem könnyen az embereket közel magamhoz, de könnyen barátkozom. Engem bárhová berakhatnak, el tudok lenni bárkivel, de lehet, hogy ez csak a munkám miatt alakult így, hogy szinte mindenkivel meg tudom találni a közös hangot – meséli a Bors Extrának a szupermodell népszerűsége titkát. Bár valóban van benne valami különleges, amit akkor is érezni, ha csak beszélget vele az ember. Meglepő módon a szupermodellt öt éve nem találta meg a szerelem. Vagyis most, talán…

Mindenkivel összehozták

– Van egy fiú, akivel picit több mint fél éve beszélgetünk. Ő pont olyan, mint én, hiszen neki is és nekem is van egy melankolikusabb énem, és bár az egyik pillanatban ezerrel pörgök, a következőben minden sok, és nincs erőm szórakoztatni senkit. Egyrészt jó dolog, hogy ennyire hasonlóak vagyunk, de aztán lehet egyszer megunja, hogy neki kell engem felvidítani. Sosem tudom megindokolni, hogy éppen ki és miért tetszik, mert nincs kifejezett férfiideálom, de úgy érzem öt év után újra lehet egy komoly kapcsolatom – mondta Palvin sejtelmesen. A közösségi médiás posztjaiból nem volt nehéz kitalálni, hogy a modell az egykori gyerekszínész, ma mézsörfőzde-tulajdonos Dylan Sprouse mellett talált rá újra a boldogságra. Pedig a lányt az elmúlt években összehozták már a One Direction egykori énekesével, Niall Horannel, a rosszindulatú pletykák szerint ő okozta Selena Gomez és Justin Bieber szakítását is, de néhány találkozás után azt is állították, hogy Ed Sheerannel, Nick Jonasszal vagy éppen Lewis Hamiltonnal jár.

A fiúkkal focizott

– Ha bárkivel együtt látnak, azonnal össze is boronálnak az illetővel, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Fiús lány voltam mindig is, szeretnek velem beszélgetni, és csak azért nem is fogok változtatni ezen, mert összehoznak valakivel. Gimnáziumban is inkább kapucniban jártam, és a szünetekben a fiúkkal fociztam – mondja, hozzátéve, hogy bár igazából senki nem ismeri, mégis mindenki elítéli, és amikor őt bántják, úgy érzi, hogy a szüleit is bántják, akiknek aztán tényleg semmi bűne nincs. Pontosan ezt tartja a modellszakma egyik legnagyobb átkának: a harcot azért, hogy mindenki kedvelje. Ugyanakkor az elmúlt években Barbi is sokat változott, és már megtanulta, hogy mindenkinek soha nem fog tudni megfelelni, mert ha csak ennek él, sosem lesz igazán boldog.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy egy valódi szupermodellnek mennyire kell odafigyelnie a testére és arra, hogy mennyit eszik. Palvin Barbara bár jó génekkel van megáldva, sokat dolgozik azért, hogy a különböző magazin- és kampányfotózásokon a legjobb formáját mutassa.

Belefér egy kis csalás

– Mint minden egészséges nő, próbálom alapvetően formában tartani magam, de a munkám miatt nekem nyilván kicsit kevesebbet kell ennem és sokkal többet kell sportolnom, mint másoknak, ami nagyon nehéz, mert imádok enni. Viszont ennek köszönhetően már egyre jobban tudok főzni, és csomó új dolgot próbálok ki. Például a magyaros kajákat már elég jól el tudom készíteni, és a csirkepörköltes töltött cukkinim például isteni – mondja nevetve a szupermodell, majd elárulja: a fontos munkákhoz neki is szigorú diétát kell tartania, és akkor pár napig csak zöldséget eszik, és megvonja magától a cukrot, így a teste gyorsan reagál és hamar lemegy róla az a minimális felesleg. Mivel étrendje szinte folyamatosan csirkéből, halból és zöldségekből áll, néha belefér egy kis csalás is.

– Mivel már van nevem a szakmában, annyira nem szigorúak a szabályok, de igazából nekem kellemetlen, ha nem érzem magam jól a bőrömben vagy nem férek bele az adott ruhába. Sajnos könnyen hízok, ráadásul mindig ropogtatnom kell valamit, így imádom a chipset és a ropit is.

Küzdenem kell a súlyommal

Hiába választották meg az év újoncának 2016-ban, amikor életében először, a világhírű Sports lllustrated bikinis különszámába fotózták, sokan még akkor is ducinak nevezték, sőt egyesek még azóta is azt mondogatják, hogy súlyfeleslege van. A modellt arról kérdeztük, bántják-e őt ezek a vélemények.

– Nagyon rosszulesnek, ugyanannyira, mint bárki másnak, tökmindegy, híres vagyok-e vagy sem. Az emberek azt hiszik, hogy aki híres, az ilyen szempontból más, pedig ugyanúgy fáj nekem is, ha bántanak. Főleg azért, mert folyamatosan küzdök a súlyommal. Hiába látsz ötven pozitív komment között egy rosszat, úgyis az marad meg benned – mondja Palvin, akit bár mindenki egy önbizalommal teli lánynak hisz, ugyanúgy megvívja a maga csatáit, mint bárki más.

– Az egész családom és én is kifejezetten önbizalomhiányban szenvedünk. Alapból közvetlenek vagyunk, humorosak, de ez egyfajta védekezési mechanizmus nálunk, mert nem akarjuk teljesen megmutatni magunkat. Ezért hiszi azt mindenki, hogy hú, ennek a lánynak milyen sok önbizalma van, pedig nem. Modellként nagyon sokáig maguktól jöttek a dolgok, hiszen kinéztem valahogy, csak a személyiségem kellett, de abban nem volt nagy feladat, mivel alapból is ilyen vagyok. De most már én is „öregszem”, és sokkal jobban oda kell figyelnem a mindennapokra is.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163510_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714118111
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714118111
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164297_auto_resized.jpg
astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163477_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lehet a baj: komoly döntést hozott a királyi család Katalin hercegné állapota miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_GLmKoIE-qWf73n0l6qVzqQzKTq8XVuSeD849I6RZQ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.jpg
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában