Íme a magyar lány, akit Bud Spencer unokája szeret

Bud Spencer unokája a Borsnak mesélt először arról, hogy magyar lányt szeret. A nyírségi hölgy felfedi kilétét.
Bud Spencer unokája a Borsnak mesélt először arról, hogy magyar lányt szeret. A nyírségi hölgy felfedi kilétét.

Gyönyörű nyíregyházi lány lehet Bud Spencer rokona. A Bors néhány hete Rómában látogatta meg a világsztárt, akinek otthonában megismerhettük unokáját, Alessandrót. A fiatalember egy kedélyes kávézás alkalmával büszkén mesélte, ő bizony magyar lányt szeret, ám akkor a bimbózó kapcsolatról még nem akart részleteket elárulni. Most mindketten úgy érezték, végre vállalhatják érzéseiket, így Vass Vivien a Borsnak felidézte azt is, hogyan került a világsztár családjának a közelébe.

– Tizenhat éves korom óta modellként járom a világot, két hónappal ezelőtt éppen Kínában dolgoztam, ahol egy szórakozóhelyen odalépett hozzám Alessandro. Annak nagyon örültem, hogy olasz, mert én is olaszul tanulok. Többször összefutottunk kint, majd mielőtt végleg elutazott, elárulta, ő Bud Spencer unokája – mosolygott a lány.

A pszichológia szakos hallgató és a saját óramárkával rendelkező Alessandro kapcsolata nem szakadt meg. A telefonhívásokat újabb találkozók követték.

– Alessandro nagyon hasonlít a nagyapjára, és ízig-vérig olasz – mondta Vivien. – A nagyapjával még nem találkoztam, de telefonon már beszéltem vele, mesélte, hogy többször is járt Magyarországon. Gyerekként a filmjein nőttem fel. Alessandro is mindig nagyon pozitívan beszél a nagyapjáról, nagyon kötődik hozzá. Számukra rendkívül fontos a család.

– Nagyon tisztelem őt én is, hiszen kemény munkával érte el mindazt, amit megteremtett. Pozitív példa azért is, mert ötvenöt éve van együtt a feleségével, azaz megbízható és hűséges. Alessandro pedig hasonlóan él: tanul, dolgozik keményen, és egy picit sem támaszkodik nagyapja sikereire. Rendkívül szerény is. Márpedig ha ő is olyan értékeket képvisel egy kapcsolatban, amilyeneket a nagyapja, akkor szerintem hosszú távú kapcsolat lehet köztünk is – mosolygott a gyönyörű modell.

A tervek szerint Bud Spencer unokája rövidesen Magyarországra érkezik, hogy megismerje ő is hazánkat, és nem utolsósorban szerelme szeretteit is.