Ilyen sármos modell lett Bajor fia

Modellkarrier vár Bajor Imre fiára, Marcira? Azt mondja, egy kecsegtető ajánlatra nem mondana nemet. Talán már meg is kapta azt a bizonyos ajánlatot?
Modellkarrier vár Bajor Imre fiára, Marcira? Azt mondja, egy kecsegtető ajánlatra nem mondana nemet. Talán már meg is kapta azt a bizonyos ajánlatot?

Vonzó pasi lett Bajor Marciból, és úgy tűnik, most formálódó sármjára már a divatszakma fontosabb képviselői is felfigyeltek. A tizennyolc éves srác hanyag eleganciával, vagányan pózolt élete első, de igazán profi fotósorozatán, melyet né­hány nappal ezelőtt készített ró­la egy tehetséges fiatal művész, Bodnár Zsófia.

– Szerintem Marci kifejezetten modell típus és nagyon ügyes. Pontosan tudta a dolgát – mondta a Borsnak nagy örömmel Zsófi, s elárulta, készültek erre az al­kalomra. – Hónapok óta terveztük a fotózást. Először csak a magunk örömére akartuk elkészíteni a fényképeket, de úgy tű­nik, felkeltettük az emberek érdeklődését.
A stáb a fővárosban, a belvárosi Szabadság téren vert ta­nyát, ahol a kora tavaszi hideg ellenére Marci lenge öltözetben állt a fényképezőgép elé. Nem meglepő, hogy amikor megkérdeztük, mi jut először eszébe a nagy napról, azonnal rávágta: fáztam. Ez azonban egyáltalán nem látszik a fotókon.

Az ideális termetű, száznyolcvanhárom centi magas, barna loboncos hajú, zöld szemű, fiatalember ugyanis magabiztosan nézett farkasszemet Zsófi optikájával, és amint eldördült a startpisztoly, illetve felvillant a vaku, csak a feladatára koncentrált, miközben a hőmérő higanyszála fagypont közelében álldogált. Profizmusát valószínűleg színész szüleitől, Hámori Esztertől és tavaly el­hunyt édesapjától, Bajor Imrétől örökölte.

– Soha nem hittem magam fotogénnek, és eddig modellkarrierben sem gondolkodtam, de nyitott vagyok és egy jó lehetőséget biztosan nem utasítanék vissza – nyilatkozta sejtelmesen Marci a Borsnak.
A szakemberek folyamatosan kutatják a modellutánpótlást, és a nőies fiúk mellett ismét nagy erőkkel keresik a karakteres férfiarcokat. Marci ezen a fronton tudna labdába rúgni, miközben tudatosan építi a jövőjét.

– A nővérem, Lili színésznek készül, és meg is van ahhoz a tehetsége, hogy jó színésznő legyen – tette hozzá a fiatalember. – Én ezt nem szeretném, de mivel vonz a művészpálya, műsorkészítő szakra jelentkeztem az egyetemre. Talán riporter leszek, még nem tudom. Most az érettségi vizsgára koncentrálok, a többi nyáron eldől.