Celeb

Ilyen a színészek élete a Barátok közt után

F. F.

Létrehozva: 2014.01.13.

A soha nem tapasztalt népszerűség után akár a munkanélküliséggel is szembesülhetnek a Barátok közt főbb karakterei. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük, hogy jelenleg mivel foglalkoznak a sorozat egykori sztárjai.

Tizenhatodik éve követhetjük nyomon a népes Berényi család és szomszédaik életét. Ezidő alatt több száz színész vonult fel a képernyőn. Sok művész élete nagy lehetőségének tekintette a napi sorozatot, hiszen a produkció ritkán tapasztalt népszerűséget hoz a szereplőinek. De vajon mi történt azokkal, akik több hosszú év után intenek búcsút a Barátok közt kameráinak? A sorozat Berényi Claudiája, Ábrahám Edit a múlt héten jelentette be, hogy egy időre kiszáll a sorozatból. Túl sok volt számára a folyamatos pörgés, más életritmusra vágyik.

Németh Kristóf karaktere másfél éve tűnt el a Mátyás király térről. Azt kérdeztük az egykori Gézától, hogy mit érez, ha a Barátok köztre gondol.  – Ebben a tizenhárom évben az életem legfontosabb történései zajlottak. Édesapám halála, a házasságom, majd a válásom és a számomra legfontosabb ember, Lóci fiam születése – összegzi a sorozatos időszakot Kristóf, aki azóta már egy rövid időre visszatért a szappanoperába. A

színész – bár nem önszántából döntött a kilépés mellett – sikeresen megtalálta a helyét, a Játékszín igazgatója lett. – Nagyon boldog vagyok, hogy több mint hatvan művésznek adhatok munkát, köztük van Erdélyi Tímea is, a Barátok közt egykori Tildája – tudtuk meg a színi direktortól.

A szerencsésebbek közé tartozik Fodor Zsóka is. Mérhetetlen szeretettel beszél a produkcióról, amiben a kotnyeles, de szeretnivaló Magdi anyust formálta meg. – Először egy év, majd fél év szünetet kértem Kalamár Tamástól, a sorozat producerétől, ám ez akkor nem volt megoldható. Végül megkértem, hogy akkor írjon ki a sorozatból, és ő is úgy vélte, ez lesz a megoldás. Már két éve tervezgettem, mire megvalósult. Édesanyám halála után azt éreztem, hogy a saját életritmusomban szeretnék élni, és tele voltam tervekkel.

Azóta már harmadik éve játszom a békéscsabai Jókai Mór színházban, és most kaptam egy új szerepet a Soproni színházban is. Kalamár Tamásnak nagyon hálás vagyok, azóta is többször voltunk ebédelni, egyszer még Szentendrére is elmentünk kirándulni – árulta el a Barátok köztös Vili bácsi néhai felesége, akinek karaktere meghalt, miután legurult a lépcsőn. Zsóka azóta is barátságot ápol a sorozat résztvevőivel, Mészáros Árpád Zsolttal, Vastag Csabával és Hujber Ferenccel is. Hiszen ők, ha csak epizódszerep erejéig is, de mind feltűntek Berényiék környékén.

Dósa Mátyás, a sorozatban Balogh Nóra és Berényi Miki fogadott fia, a szolnoki Szigligeti Színházba szerződött, míg a sorozat „második Tildája”, Szabó Erika a Vígszínházban gyakornokoskodik.

Többen viszont hivatást váltottak. A Barátok közt Emmája a SportKlub riportere lett, sorozatbeli apja, R. Kárpáti Péter, akinek karaktere elfáradt, DJ-zésbe, műsorvezetésbe és filmforgatásba fogott. A Berényi Andrást alakító színészt főleg anyagilag viselte meg, hogy karaktere „szörnyethalt”, többek között ezért kellett eladnia hitellel terhelt házát, és bérleménybe költöznie e családjával.

Csomor Csilla – noha több mint tíz éven keresztül látták naponta a képernyőn, és szerették meg Berényi Zsuzsaként – nem talált állandó társulati munkát. Igaz, vannak önálló színházi estjei, mint például a Déryné, vagy a Blaha Lujza.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714107616
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162281_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163717_auto_resized.png
hirtv.hu

Vezércikk – A CPAC Hungary a konzervatív erők egyik legfontosabb rendezvényévé vált + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714107616
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő