Így lett az ATV időjósa Gesztesi Károly fia

Gesztesi Máté bevallotta, ő maga is meglepődött, amikor kiderült, meteorológus lesz az ATV-n. Hogyan érezte magát először időjósként?
Gesztesi Máté bevallotta, ő maga is meglepődött, amikor kiderült, meteorológus lesz az ATV-n. Hogyan érezte magát először időjósként?

– Furán – majd némi magyarázatot adott, hogy került képbe. – Az ATV új arcaként szerződtettek, mindig érdekelt a televíziózás, és örülök, hogy egy ilyen színvonalas csatornán kezdhetek el tanulni. Az időjárás-jelentés egyfajta ugródeszka, azt beszéltük meg, hogy később kapok majd valamilyen műsort – vetítette előre.

Na de hogy került képbe Gesztesi Károly fia? Mint mondja, ő nem szokott házalni, a megkeresés teljesen váratlanul érte, de nagyon örült neki.

– Valamiért rám gondoltak, fiatal arcokkal szeretne erősíteni az ATV, és nagyon megtisztelő, hogy rám esett a választás – nyilatkozta Máté, aki kérdésünkre elmondta, nem tudja, hogy látta-e az édesapja, hogyan beszél az anticiklonokról.

– Nem került még szóba, nem tudom, melyik csatornán nézi az időjárás-jelentést – tette hozzá, bár szerintünk a színészóriás egészen biztosan nem mulasztotta el az alkalmat, hogy meghallgassa fia szájából, milyen idő várható a héten.

A csütörtöki Story magazinban például arról beszél, mennyit segített az életében a Hit Gyülekezet, amelynek összejövetelét az ATV sugározza.