Így énekelte le Rihannát a színpadról egy rajongó - videó

Nem csak a közönség, de az énekesnő álla is leesett. Gyorsan el is kapta a mikrofont.
Nem csak a közönség, de az énekesnő álla is leesett. Gyorsan el is kapta a mikrofont.

Nem ritka, hogy a sztárok egy-egy pillanatra a közönség soraiba nyújtják a mikrofont, ám a legtöbbször ilyenkor lelkes - ám határozottan hamis - ordítások töltik be a teret. A barbadosi énekesnő szombati koncertjén azonban koránt sem így történt: a FourFiveSeconds című szám alatt RiRi egy pillanatra az egyik, első sorban álló rajongó elé tartotta a mikrofont, akiből olyan hang szakadt ki, hogy olyat még színpadon sem gyakran hallani - nem hogy a közönség soraiból.

A videón is rögzített pár pillanat legérdekesebb momentuma az, amikor Rihanna rájön: itt bizony valaki könnyedén leénekelte! Az énekesnő arcára kiül a megdöbbenés, aztán gyorsan (a vártnál mindenképp gyorsabban!) el is kapja a mikrofont. A szem- és fültanúk beszámolója után ezt követően a sztárnak nehezére is esett visszatalálnia jól megszokott magabiztosságához.

A megénekeltetett rajongó - Terah Jay - egész életében kórustag volt, és azt reméli, pár másodperces duettje fellendíti a karrierjét. Nagy álma ugyanis, hogy a Broadway-en énekeljen - írja a Daily Star. Összejön neki? Reméljük!