Celeb

Így csókolta 100 nap után Palik Marsi Anikót

kbv

Létrehozva: 2019.04.04.

Mivel Anikó a Tények és a törött lába miatt nem tudott férjéért kimenni a repülőtérre, így Palik László rohant a TV2-be leszállás után, hogy 100 nap után átölelhesse szerelmét. Majd néhány perc múlva el is tűntek a kíváncsi szemek elől.

Nagy volt az izgalom és az öröm kedden este a TV2 székházában: míg Marsi Anikó a Tények adását vezette, férje, Palik Laci 100 nap után végre hazaért Dominikából. A házasok ennyi időt még soha nem töltöttek távol egymástól, így érthető, hogy izgatottan várták az újbóli találkozást.

Laci az Exatlon Hungary forgatásáról ért haza, gépe a Tények adása közben landolt, így egyből a stúdióhoz vitette magát a taxival. Anikón látszott, hogy már az adás előtt is izgatott volt, adás után a számára fenntartott pihenőszobát sem vette igénybe, az aulában várta meg kedvesét, aki pár perc múlva érkezett. Bár kollégánk és több TV2-s szerkesztő is szeretett volna egyből beszélni Lacival, a házasok érthető módon egy kis időt kértek, elvonultak kettesben.

– Száz nap után a forgatás befejeződött, amit családként vállaltunk, azt teljesítettük. Ez nagyon jó érzés mindannyiunknak, hisz bármi is történt közben, mindannyian a magunk állomáshelyén csináltuk a dolgunkat. Erre az időszakra valóban igaz az egyik kedvenc mondásunk, hogy „ami nem öl meg, az erősít”. Kijelenthetjük, hogy ma családként erősebbnek érezzük magunkat, mint valaha! Már nagyon vártam, hogy megjöjjön, mert hiányzott. Hiányzott minden, ami 15 éve összeköt minket. Hiányzott, hogy tudjam, itt van és így már semmi, de semmi bajunk nem lehet, sem nekem, sem a gyerekeknek. Most már minden jó! – mondta lapunknak a rövidke összebújás után Anikó, hozzátéve: tudták az elején is, hogy mit vállalnak, így azt is, hogy ennyi idő alatt sok váratlan dolog történhet.

Izgalomból nem is volt hiány, Anikó három hete a lábát törte egy banális balesetben.

– Egy biztosan megmutatkozott, hogy vannak akik figyelnek, vigyáznak ránk, és ezt nagyon, de nagyon jó tudni. Ez biztonságérzetet ad. Itt elsősorban a munkahelyünkre, a TV2-re gondolunk. Amikor megtörtént a baj, akkor az egész TV2 „védőgyűrűt” font körénk Kökény-Szalai Vivien vezetésével. Megható és komoly biztonságtudatot jelentett, ahogy ehhez a szituációhoz nyúltak. Mindkettőnknek csak egy dolga volt, elvégezni a napi munkánkat. Az összes többit a munkaadónk intézte és intézi még most is. Jó itt dolgozni, ilyen kollégákkal, jó emberekkel körülvéve – magyarázta a Tények műsorvezetője, akitől férje vette át a szót. Laci ugyan erős férfi, de egy pillanatra le nem véve szemét a feleségéről, a viszontlátás örömétől meghatva mesélt érzéseiről.

– Ennyi ideig még soha nem kellet egymás nélkül léteznünk. A sokszor kapkodó telefonok, mert valamelyikünk mindig rohant valahova, nem igazán enyhítették a hiányérzetet. De most már ezen nincs is mit problémázni, mert végre ismét együtt vagyunk, ismét minden kerek és teljes – mondta Laci.

A viszontlátás örömére egyedül Anikó lábtörése vet némi árnyékot.

– Sajnos a következő hetekben Lacinak nemcsak a gyerekekkel kell vesződnie, hanem velem is, mert a két mankóval és a teljes lábhosszon viselt gipsszel nem igazán vagyok képes a magam erejéből bármit is csinálni, ami hasznos lenne a családomnak – panaszolta Anikó, akit férje egyből rendre is utasított.

– Már megint kezdi! Egyrészt szerintem, nagyon keményen, zokszó nélkül viselte ennek a nagyon komoly törésnek minden pillanatát. Büszke vagyok a feleségemre! Másrészt már alig várom, hogy végre megint hétköznapi férj és apa legyek. Vágyom, hogy vihessem a fiaimat iskolába, edzésre, segítsem a feleségemet a teljes felépüléséig, hisz megígértem neki, amikor megtörtént a baj, hogy három hónap múlva ismét együtt futunk, és ha törik, ha szakad, én márpedig ebből nem engedek. Szóval már nagyon hiányoztak több mint három hónap után az én kis hétköznapjaim, amiket most végre visszakaptam és holnaptól, a századik naptól kezdve újraélhetem őket – mondta biztatóan Laci.

– Most egy pár napig nincs múltunk, nincs jövőnk, csak jelenünk van, amely jelent már mindannyian nagyon, de nagyon vágytuk – zárta rövidre Laci, aztán gyorsan haza is vitte feleségét. Az Exatlon Hungary izgalmakkal teli és feszült véghajrája még tart, hamarosan kiderül, ki nyeri meg a TV2 extrém sportrealityjét. Próbáltunk Palik Laciból részleteket kiszedni, hogy legalább utaljon arra, mi várható a versenyben, de a titkot őrizve csak némán mosolygott.

A cikkhez tartozó jegyzetet itt olvashatja el.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091077_auto_resized.png
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26450_resized.jpg?avcount=1711653314
origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089354_auto_resized.jpg
ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090505_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26452_resized.jpg?avcount=1711653314
origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17081826_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711653314
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...