Idő előtt születik meg Damu Roland gyereke

Edina május elejére-közepére van kiírva, de az asszony már áprilisban megszülhet. Elmondása szerint azért, mert annyira érett a baba állapota.
Edina május elejére-közepére van kiírva, de az asszony már áprilisban megszülhet. Elmondása szerint azért, mert annyira érett a baba állapota.

A kiírt időpontnál hetekkel korábban hozhatja világra első gyermekét Damu Roland felesége, Edina, aki bármeddig képes harcolni azért, hogy visszakapja kislányát, Maját. A baba ugyanis még meg sem született, de már elvették az asszonytól ideiglenesen a felügyeleti jogot az alkoholproblémái miatt. Edina nem aggódik a korábbi szülés miatt, mert elmondása szerint kisbabája jó egészségnek örvend.

– Ha a baba beteg lesz, meggyógyíttatjuk. Ez a veszély az orvosom szerint minden tizedik szülőnél bekövetkezik – kezdte a Borsnak Edina, akit férje a Bors hasábjain vádolt meg azzal, hogy veszélyes az alkohol­problémája miatt magára és a babára is.

Mindent elhitt

– Életem legnehezebb időszakát élem Roland miatt, de a kislányom miatt muszáj erősnek lennem. Ő lesz a családom, mert, gondolom, a férjemre nem számíthatok – sóhajtott az asszony, akit Roland körülbelül két hónappal ezelőtt hagyott el, akkor költözött el tőle egy színészházba.

– Nagyon jó színész, elképesztő módon tud hazudni, én is elhittem minden szavát. Éle­tem legnagyobb csalódása ő. Megvádolt azzal is, hogy összement a pocakom. Nem látott már több mint egy hónapja, így honnan tudhatná? Ezúton üzenem neki, nem fogytam, a pocakom szépen gömbölyödik, és a pici lányunk a vizsgálatok szerint teljesen rendben van, olyannyira, hogy már áprilisban megszülhetek, mivel annyira érett! – üzente a Borson keresztül Edina a férjének.

Nincs pénz ultrahangra

Az elkeseredett asszony ko­moly anyagi gondokkal küszködik, mióta Damu egyik pillanatról a másikra kilépett az életéből.

– Édesanyámmal élek együtt, ő segít Roland helyett. Még a legutóbbi ultrahangvizsgálat árával is el vagyok maradva. De meg fogok oldani mindent, ké­pes vagyok rá! És nem hagyom, hogy intézetbe kerüljön a kislányom, hiába akarja ezt a férjem! – mondta határozottan Damu Edina.

A kismama álmában sem gondolta volna, hogy szerelme, akit a pszichiátrián ismert meg, akinek a szabadulására három évig várt, akiért hajlandó volt arra, hogy a börtönben mondjon igent, és akit magához költöztetett, egyszer csak hátat fordít neki, és megalázza. Igazi dráma lett Damu és Edina házassága.

© © Bors / Cser Dániel

Veszekedések

A Borsnak korábban az asszony elmondta, hogy sokszor férje miatt ivott a várandóssága alatt, mert nem bírta a feszültséget, amit a színész okozott. A veszekedések mindennaposak voltak kettejük között. Damu pedig nem csak Edináról mondott le, hanem egy időre harmadik gyermeké­ről is: átmenetileg intézetbe küldené Maját, mert elmondása szerint a színészházba nem viheti, és nem is tudna mit kezdeni egy csecsemővel. De azt kijelentette, később, ha anyagilag is megerősödött, magához venné.