Celeb

Idén is elmarad Szűcs Judith lagzija

Bors

Létrehozva: 2016.05.01.

Szabó Zsófi elhalasztotta az esküvőjét – derült ki a héten. Nem ő az egyetlen szerelmes híresség, akinek elmaradt a lagzija.

Álljon meg a nászmenet! – ezen a címen futott Julia Roberts klasszikussá vált komédiája, amelyben folyton megfutamodott a házasság elől. Ilyen helyzetet azonban nem csak a forgatókönyvírók fantáziája produkál. 

Dér Heni és fociedző exe, Vincze Gábor négy évig voltak együtt, de házasság helyett váratlanul a szakítás mellett döntöttek. Az énekesnő szerint bölcsen tették.

– Az esküvőt nem poénból kezdtük el szervezni, úgy éreztem, hogy valóra válhat az álmom, és minden sínen van, de ehhez két ember kellett volna, ugyanúgy, mint egy kapcsolathoz. De inkább előbb döntsön így az ember, mint később. Így is rengeteg válás van, de nekem ez sokkal szentebb kötelék ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatban éljek tovább, amelyben egyikünk sem boldog.

Szűcs Judith évek óta tervezi a kézfogót, de egyelőre nem ér rá a menyegzőre. A diszkókirálynő ugyanis kar­rierjét ün­nepli. – Egy év után el voltam jegyezve, de még nem jött létre az esküvő, az egész ügy egy lerágott csont. Közben a lányom is felcseperedett, eladósorba került, többször is ábrándoztam arról, milyen jó lenne egy dupla menyegző. De ehhez nagyon nagy csodának kell történnie. A helyzet az, hogy elgondolkoztam, és rájöttem, hogy nekem jövőre a negy­venötödik jubileumi évfordulóm lesz – magyarázta az énekesnő az újabb halasztás okát.

Szulák Andrea sem véletlenül húzta-halasztotta a hivatalos szertartást, esküvő helyett tíz év után szakított gyermeke apjával, Gyarmati Gáborral. Kapcsolatuk nem működött úgy, ahogy kellett volna, ennek ékes bizonyítéka, hogy a taxisként dolgozó férfi félrelépett. Közös lányuk­ról, Rozináról azóta is közösen gondoskodnak.

Bródy János és Kovács Kati egybekelése is meghiúsult. A beatkorszak két legendás alakjának esküvője állítólag az utolsó pillanatban hiúsult meg: azon vesztek össze, hogy melyikük jelentse be az esküvőt az anyakönyvi hivatalban. A vita annyira elfajult, hogy felbontották az eljegyzést. 
Muri Enikő is kiszeretett az Operettszínház ügyelőjéből. Károllyal azután szakítottak, hogy világgá kürtölték: megesküdnek. Az énekesnő bevallotta: nem működik köztük a kémia. Exével egy utazás előtt közölte, nem akar vele menni, mert nem tudna eltölteni vele három napot.

Lola immár másodszor menyasszony. Szerelme, a zenekarában muzsikáló Bence először 2014-ben jegyezte el, de egy évvel később összevesztek, és felbontották a jegyességet. A szerelmesek időközben kibékültek, és Lola ujjára ismét gyűrű került. Kérdés, hogy ezúttal megvalósul-e az esküvő?

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135998_auto_resized.jpg
origo.hu

Baleset érte Reviczky Gábor színművészt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27130_resized.jpg?avcount=1713307513
origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136449_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Minden jogukat elveszítették ahhoz, hogy a jogállamiság kérdésében véleményt nyilvánítsanak” – Schiffer András a brüsszeli botrányról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136266_auto_resized.png
metropol.hu

„Pokolian jól játszott” – Edzője áradozik a magyar fociválogatott sztárjáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135226_auto_resized.jpg
vg.hu

Veszekedésbe fulladt Olaf Scholz kínai látogatása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27131_resized.jpg?avcount=1713307513
origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17117288_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134351_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130831_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyon aggódnak a rajongók Zimány Linda miatt - most szúrták ki a testén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RiuPh-hTzx-M74_miVhy5JJs45DrP_iO07U5sxcnWvY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjNmE5MTRiNmM4YjQ4Njk5ZWViZjBiNjc2ODIwMDc5.jpg
Csinos

Felröppent az 54 éves Barta Sylvia szoknyája, mindent látni lehetett - videó

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9JxSysKcyK_5cXWw82kU6fjwl1FuqakCG2PX2phFk2I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhjOGJjMGVjZjRmYjRiYWFhMjZiNjAzMDVhMzVhMGFm.jpg
Karrier

Majka Curtist másolja? Ezért szegődött az RTL-hez