Celeb

Hűtlenség: Rubint Réka szemet hunyt férje félrelépése felett

Bors

Létrehozva: 2016.07.24.

<p>Hűtlenség után erősebb lesz a házasság? Sok sztárpár története ezt támasztja alá.</p>

Hujber Feri felesége a családi boldogságért vállalta a nyitott kapcsolatot, és sokszor a nyilvános megaláztatást, de Hódi Pamela is szemet hunyt afölött, hogy párja, Berki Krisztián nyilvánosan szerelmet vallott egy másik nőnek.  Népszerű sztárjaink is megbotlanak olykor a hűséghez vezető rögös úton, és ha szerencséjük van, akkor párjaik emelt fővel, büszkeségüket félretéve kiállnak mellettük, és újra a családi tűz köré terelgetik hites urukat.

Schubert Norbi és Rubint Réka

A fitneszházaspár lépten-nyomon hangoztatja boldogságát, melynek harmóniája kizárólag Rékán múlt. A fitneszguru ugyanis szívbetegsége kiderülése után pánikba esett, úgy vélte, még élni akar egy kicsit, és félrelépett. Réka azonban okos asszony lévén kivárt, félretette büszkeségét, és gyermekei jövőjét szem előtt tartva megbocsátott.

„Egyszer megbuktam” – ismerte el Norbi Hajdú Péternek korábban, míg Réka így reagált: „Elfutni el lehet a problémák elől, de az attól még ott marad”. Szerinte azzal, hogy kibeszélték, megerősítették kapcsolatukat, és ma már csak rossz emlék Norbi félrelépése.

Francois Henri Pinault és Salma Hayek

Nem pontosan tisztázott, hogy a gyönyörű színésznő és francia üzletember férje együtt volt–e vagy épp mosolyszünetet tartott, amikor a férfi összejött Linda Evangelista modellel, de az biztos, hogy a férfi mélyen magában tartotta a történteket.

A modell gyermeket szült Henrinek, és a gyerektartásért folyó megalázó per kezdetekor derült ki az apa személye, és ez megviselte Salma idegeit, majd az is, hogy napvilágot láttak olyan fotók, amelyeken a férje egy idegen nővel csókolózik a tengerben. Salma úgy vélte, a biztos anyagi és egzisztenciális háttér miatt azonban megéri magába fojtani a bánatát, és megbocsátott urának. Sőt! A közelmúltban igencsak meglepő kijelentést tett: „A szex nem kulcsa a boldog házasságnak. A túl gyakori szex elveszti a varázsát – ezt alapul véve valóban inkább a gyermekük és a másik iránti szeretetük tartja össze a kapcsolatukat.

Bill és Hillary Clinton

Az 1998-as év kétségkívül legnagyobb botránya az volt, amikor a sajtó megszellőztette, hogy az akkori amerikai elnök szexuális viszonyba keveredett gyakornokával, Monica Lewinskyval, aki a Fehér Házban még orálisan is kielégítette Amerika első számú emberét. Tagadások, hazugságok, DNS-minták vezettek oda, hogy Bill végül megtört és bevallotta, igazak a pletykák.

Hillary nyilvánosan a férje mellé állt, támogatta, védte a támadásoktól, de a zárt ajtók mögött minden napjuk hangos szóváltásokkal telt. Hillary emelt fővel viselte a megaláztatásokat, és a maga malmára hajtotta a vizet. A megcsalt asszonyból erős kezű politikus lett, míg Bill tekintélyét aláásta a botrány. A pletykák szerint csak látszatházasságban élnek, azt viszont jól csinálják.

Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia

Lassan tizenhárom éve, hogy Hujber Feri feleségül vette táncos kedvesét, és három esztendeje annak, hogy ország- világ előtt vállalták: válságba került a kapcsolatuk. A színész csak hírből ismerte a monogámiát. Nem titkolta, hogy félrelép, de hangsúlyozta: a lényeg az, hogy Cynthiához és kisfiához tér haza esténként.

– Jó, hogy vége az álszenteskedésnek. Én sem hiszek az örök hűségben. Pont ezért nem ér össze a jegygyűrűm sem. Abban hiszek, hogy jóban-rosszban együtt lehet lenni, de a hűségben nem. Ez nem is hangzott el az esküvői fogadalmunkban. Ferinek első a szabadság. Én pedig rájöttem, hogy nekem ő olyan, mint a drog. Nekem ugyanúgy jutott a szabadságból. Más kérdés, hogy anyaként a szabadsággal nem lehet ugyanúgy élni – vallotta be Cynthia Szily Nórának 2013-ban családi botrányaik napvilágra kerülésekor.

A házasok később rendezték soraikat, a színésznek mégis fontossá vált, hogy hűtlenkedéseivel ne bántsa meg párját, és újrakezdték életüket. Újabb gyermeket vállaltak, és kislányuk érkezésével a színész kicsapongásai is megszűntek.

Berki Krisztián és Hódi Pamela

A celebpáros viszonya 2014 végén került válságba, ami odáig fajult, hogy Krisztián később szerelembe esett Cserpes Laura énekesnővel, akinek aztán a tévé képernyőjén keresztül szerelmet is vallott. Pamela nyelt egy nagyot, és legbelül végig bízott abban, hogy ők ketten újra egy pár lesznek. Aztán szinte észrevétlenül újra összemelegedtek, és már Pamela is elfelejtette, hogy egy rövid időre lecserélték.

David és Victoria Beckham

Az egykori énekesnő, ma inkább divattervező és a sztárfocista igazi mintapár, noha David lazán értelmezi a házassági hűséget. 2004-ben asszisztensével, Rebecca Loosszal folytatott viszonyt, amit a hölgy élő adásban vallott be egy műsorban. Victoria angol hidegvérrel tűrte, hogy mindenki rajta köszörülte a nyelvét, de kiállt a férje mellett.

David mindent megtett, hogy újra felesége és gyerekei bizalmába férkőzzön. Sikerrel vette az akadályokat, azóta egy kislányt is vállaltak. Vic tanult az esetből, rövid pórázon tartja a férjét, ha az hosszabb időre megy el otthonról, akkor magánnyomozókkal figyelteti.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163510_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714103110
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155306_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162281_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714103110
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő