Huncutkodni hív Soma

Aki szexre gondol, az téved a játszás­orgazmus-fejlesztő kurzus kapcsán. A kétnapos – és nem ottalvós – együttléteken nem a testiség a lényeg.
Aki szexre gondol, az téved a játszás­orgazmus-fejlesztő kurzus kapcsán. A kétnapos – és nem ottalvós – együttléteken nem a testiség a lényeg.

A Mamagésa nők százainak nyújt segítséget szakrális méhtisztító hétvégéivel. Most játszásorgazmusra hívja az érdeklődőket.

– Azt az állapotot nevezem játszásorgazmusnak, amikor az önfeledt játszásban az ember teljes mértékben képes feloldódni. Amikor kienged, valójában be is enged, ilyenkor lélegzik a lélek. Amikor nem kell tartania magát, nem kell védekeznie, kontrollálnia, akkor ösztönösen elindulnak a szervezet öngyógyító képességei. Azonnal „levegőt vesz”, vagyis a számára szükséges erőket, energiákat tudattalanul is fölveszi, magába szívja – magyarázza Soma a közösségi oldalán. Soma szerint ha a bennünk szunnyadó örök gyerek rendszeresen jelen van, akkor az életünk minősége is megváltozik.

– A huncutság és a vagányság is fejleszthető, ami kihat a bátorságra, önbizalomra is. Hasznosak ezek a tulajdonságok, ugyanis fejlesztik a problémamegoldó képességet. Aki egyre spontánabb, kreatívabb, az jobban fogja élvezni az életét, munkáját, emberi kapcsolatait, bármit. Saját magát. Játszásorgazmus-fejlesztő kurzusaimmal a célom, hogy az emberek oldódjanak, lazuljanak, elkezdjék felszínre hozni a mindannyiunkban ott lévő örök gyereket, ezáltal a kreativitást, és megtapasztalják az egységélmény gyógyító, tápláló erejét, amire egyre többen vagyunk kiéhezve – mondta Soma.