Hujber Ferenc: Néhány vezetőt csak leköpnék!

Hujber Ferenc dühös a filmes és a színházi szakma egyes veze­tőire, pedig a szakma kényezteti: betegsége óta tele van munkával. 
Hujber Ferenc dühös a filmes és a színházi szakma egyes veze­tőire, pedig a szakma kényezteti: betegsége óta tele van munkával. 

Hujber Ferenc szilveszter éjjelén lett rosszul, és került be az intenzívre, heteken át szorult kórházi ápolásra. A színész mostanra már jobban lett, és azzal szembesült, hogy összeomlása csak jót tett a karrierjének.

– Triplaannyi munkám van, azóta szinte mindenki velem akar dolgozni. Van két új szerepfelkérésem, a filmes szakmából is megüzenték, hogy maradjak életben, mert rám írják az egyik forgatókönyvet. Szinkronizálok, dupla előadásaim vannak, egyszerűen elpusztíthatatlan vagyok – mondta a Borsnak Hujber Ferenc, aki ennek ellenére nem elégedett.

© Fotó: MTI

– Itthon olyan emberek irányítják a színházakat, osztják a filmes pénzeket, akik semmi tiszteletet nem érdemelnek. Néhányukat egyszerűen csak leköpném. Hogy kiket? Nem szeretnék neveket mondani, mert akkor idő előtt kellene elköltöznöm Magyarországról – tette hozzá a színész, aki egyelőre a gyerekei miatt marad.

© Fotó: Vadnai Szabolcs

– Amint egy-két évvel idősebbek lesznek, az egész család megy külföldre. Megvan a tuti helyem, ahol most zajlanak azok a folyamatok, amelyek egy színész számára biztosítják az előrehaladást. Csak annyit mondhatok, hogy az nem az Egyesült Államok, nem is Nagy-Britannia – jelentette ki Hujber, aki hozzátette: a családját semmiképp sem hagyja itthon. – A felesé­gem most a gyerekekkel van, én pedig igyekszem, hogy a családom ne szenvedjen semmiben hiányt.