Celeb

Hujber dumája kiakasztotta? És mit szólt ezekhez?

MR

Létrehozva: 2017.03.19.

Hujber Ferenc elképesztő viselkedése a héten a TV2 reggeli műsorában nem egyedül­álló: számos magyar és külföldi sztár döbbentette már meg a tévénézőket.

Sok elmélet született arra, hogy mi is volt Hujber zavart viselkedésének hátterében, akitől a keddi Mokkában olyan különös mondatokat hallottunk, mint hogy Jézus Krisztus egy színész volt, és valójában egy tízéves kisfiú halt meg a kereszten. A Borsnak Makai Gábor pszichológus árulta el, hogy amit láttunk, valószínűleg csak egy jól kitalált előadás volt.

– Azt feltételezem, hogy ez csak egy reklámfogás, nem pedig egy valódi zavart ember viselkedése. A riportalany a feltett kérdésekre részben koherensen válaszolt, és tartotta a kontaktust a műsorvezetőkkel. Ha ténylegesen zavart lenne a színész, nem tudott volna így összpontosítani és reagálni. A másik fontos dolog, hogy csak akkor viselkedett inadekvát (nem megfelelő – a szerk.) módon, amikor bekapcsolt a kamera. Ha leülne egy pszichológussal beszélni, tíz perc alatt kiderülne, hogy színjáték az egész. De ha bebizonyosodna, hogy Hujber mentális betegséggel küzd, az a családjával való kapcsolatára is rányomhatná a bélyegét – mondta Makai Gábor.

Az Edda énekesét meg is simogatták a lények

Nemcsak amerikai sztárok hisznek fura dolgokban, de a magyar hírességek közül Pataky Attila is. Bár az énekesről már korábban tud­ni lehetett, hogy hisz a földönkívü­liekben, a Hajdú Péter vezette Frizbi 2014-es műsorában kitárulkozott. Állította, hogy a floridai Miamiban egyszer egy kávézóban beszélge­tett két, kék színű, két méter magas és hüllőre hasonlító, öltönyös idegen lénnyel, akiket egy NASA-nál (amerikai űrhivatal) dolgozó barátja mutatott be neki. Hangok nélkül, gondolatokkal kommunikáltak, közben bőre alatt belső simogatást érzett, illetve megtudta tőlük, hogy a világegyetem közös váltópénze a szeretet. Pataky szerint a lények a Szíriuszról érkeztek egy energiaűrhajóval.

Paudits Béla: Mi a f.szt csináljak?!

Élő tévéadásban még senki sem látott Magyarországon olyan őrjöngést, mint amilyet Paudits Béla színész hozott össze 2006-ban a TV2 reggeli műsorában. A művészt Liptai Claudia műsorvezető szembesítette azokkal az újságokban megjelent pletykákkal, hogy eltitkolta lányát elő­ző házasságából és a fogadott fiát. – Pu­hány, arctalan, rohadtláda! – ordította Paudits, mit gondol a riporterről, aki a sztorit megírta. Beperelni azonban nem akarta, mert nincs rá pénze: – 32 ezres nyugdíjjal mi a f.szt csináljak?! – kiabálta a színész, és tovább káromkodott, miközben az újságot csapdosta az asztalhoz. Liptai szinte szóhoz sem jutott, de a színész lassan lenyugodott.

Tom Cruise-t megőrjítette a szerelem

Bár hollywoodi pletykák szerint már akkor gondok voltak Tom Cruise viselkedésével, amikor a kilencvenes években megtért a bizarr elveket valló szcientológiai egyházhoz, de 2005-ben egy amerikai tévéműsorban ennek bizonyságát is adta. Az akció­sztár Oprah Winfrey vendégeként a Katie Holmes színésznővel való kapcsolatáról be­szélt, miközben szinte hisztérikusan röhögött, hadonászott, felállt, járkált, majd játékosan Oprahval kezdett birkózni. Ezután a kanapéra is felugrott páros lábbal. A mámoros szerelem azonban nem bizonyult öröknek: Cruise 2012-ben elvált Katie Holmestól.

Shelley Duvall: Szerep, ami tönkretesz

A 68 éves Shelley Duvall színésznőt legtöbben Stanley Kubrick 1980-as horrorfilmjéből, a Ragyogásból ismerhetik, de a film után Duvall hamar kikerült az A-kategóriás sztárok közül. Pletykák szerint annyira megterhelte a Ragyogásban játszott, férje által gyötört feleség szerepe – valamint a rendező lelki terrorja –, hogy elin­dult a lejtőn.

A Dr. Phil című amerikai tévéműsor 2016-os adásában egyértelművé vált, hogy Duvall elmebetegséggel küzd. A kinézetre is rémes állapotba került színésznő többek között arról be­szélt, hogy az akkor már halott Robin Williams valójában nem halt meg, csak alakot váltott, és találkozott is vele. Duvall attól rettegett, hogy az orvosok meg akarják ölni őt, és valamilyen lemezt ültettek a bőre alá. A nő magányosan él, sokszor járkál magában motyogva, és autólámpákon keresztül próbál beszélni a földönkívüliekkel.     

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156540_auto_resized.jpg
origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27363_resized.jpg?avcount=1713898214
origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154911_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szülinapos: hatéves lett Lajos herceg. Tündéri, mivel készült neki Katalin hercegné – Galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153686_auto_resized.jpg
vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27360_resized.jpg?avcount=1713898214
origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153882_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713898214
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713898214
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156790_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja