Celeb

Horváth Tamás: Azért győztünk, mert barátok lettünk Balázs Andival

Fái

Létrehozva: 2018.06.05.

A Nagy Duett nézői tévedhetetlenül látták, ki az, aki hétről hétre mindent alárendel a sikernek. Ez vezethetett Balázs Andi és Horváth Tomi diadalához, no és az, hogy mély barátság szövődött közöttük.

Balázs Andi hálás, hogy szerepelhetett a produkcióban, hogy tíz dalban, tíz különböző módon megmutathatta magát.

Két pasi rajongott érte

– Rendkívül szerencsés vagyok, hogy Horváth Tomi volt a párom. Az egy dolog, hogy humorban egy hullámhosszon vagyunk, de nagyon sokat beszélgettünk a nyolc hét alatt, és a barátommá vált. Amikor elbizonytalanodtam, nemcsak egy dallal, hanem az egész műsorral kapcsolatban, amikor elfogyott az energia, amikor elfáradtam, amikor nyolc előadásom volt egy héten, és mégis csináltuk, akkor ez a fiú nem volt velem türelmetlen, nem vonta kétségbe a fáradtságomat, hanem maximálisan mellettem állt – mondta lapunknak könnyes szemmel Andi. – Mindent elmond róla, hogy amikor a nagykoncertje volt a Budapest Parkban, ahol több mint nyolcezer ember üvöltötte a nevét pénteken este, szombaton délelőtt már ott állt a nappa­linkban, és gyakorolta velem a táncot. Jött, mert neki fontos volt, hogy vasárnap biztonságban érezzem magam. Mondtam neki: Tomi, te tegnap este koncerteztél őrjöngő tömeg előtt. Mire csak annyit válaszolt, igen, de ma szombat van. Ez sokat elmond róla, nagyszerű ember. Én nagyon sokszor fáradtam el ebben a produkcióban.

Balázs Andi másik rajongója a zsű­riben ülő Pápai Joci, aki szinte szerelmet vallott neki élő adásban.

– Jocit imádom, nagyszerű pasas, érzékeny lélek. Elég volt, csak rám néznie, biztatóan bólintania. Ő is tudta, hogy kell bánni velem. Ki ne lubickolna két ilyen pasi szeretetében? – nevette el magát Andi, akit természetesen a szerelme is elkísért minden adásra, a maga gyártotta transzparenssel.

Mindent alárendeltek a győzelemnek

Az énekes meseszép felesége zokogott, amikor Claudia kimondta, hogy kik nyerték meg A Nagy Duettet.

– Sírok, mert annyira boldog vagyok és büszke! De ha nem nyertek volna, akkor is sírtam volna, mert egy hosszú út végén vagyunk. Ha valamit elkezdünk, azt szeretjük végigvinni. Akkor minden energiánkat belerakjuk, és ez így volt most is. Teljesen átszervezzük ilyenkor az életünket a cél érdekében. Ebben anyukám is sokat segít, többet vigyáz a fiunkra. Dávid 13 éves lesz, hazamegy a suliból, a mama ebédet főz neki, tanul vele. Ha valamelyik dal nem ment, Dunaújváros­ból felutaztunk Andikához. Az egész életünket alárendeltük annak, hogy a maximumot nyújtsuk a versenyben. Minden időnk, energiánk erre ment az elmúlt nyolc hétben – mondta Andrea, aki a közös életükről is mesélt. – Mi 24 órában együtt vagyunk hat éve. Először szerelmespár lettünk, utána elkezdődött Tomi karrierje. Klipeket forgattunk, mindenhová együtt megyünk, intézem a fellépéseket. Ide is mindig együtt jöttünk a próbákra, az élő adásra.

Tomi a győzelem után is azonnal a szerelméhez sietett. Még a színpadon, frissiben próbálta megfejteni, miért ők nyertek.

– Azt érzem, a közönségnek átjött, hogy Andival szoros barátság alakult ki köztünk, és hogy szórakozva szórakoztatunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ez jó legyen. Ha szabadnapunk volt, a családdal lehettünk volna, mi akkor is próbáltunk. Ha a szöveg vagy a koreográfia nem úgy ment Andikának, akkor a feleségemmel és Dávidkával mentünk hozzá Pestre. Cserébe rakott krumplival várt minket. Nekem az volt a fontos, hogy jól érezze magát a színpadon, ne legyen benne bizonytalanság. Segítenem kellett, ha valami nem ment. Andi csupaszív ember, óriási alázattal, szívvel-lélekkel dolgozik.

Nikolasznak sikerült megőrülnie

Két teljesen különböző ember. Ki hitte volna, hogy a mindig higgadt, békés énekes és a nyughatatlan, bolondos sportoló második helyen végez? Hogy a döntőben Tápai Szabina hibátlanul énekel? Hogy Nikolasz megmutatja a bolondos énjét?

– Nagyon élveztem, minden dalban volt valami érdekes, izgalmas. Lazára vettük, és próbáltunk tökéleteset nyújtani. Szabina a legőszintébb partner, csodásan lehetett vele dolgozni. Maximalista, de alázatos. Annak ellenére, hogy ennyire különbözőek va­gyunk, azonnal egymásra hangolódtunk. Az egy dolog, hogy szeretek a dalaimmal valamit mondani a világnak, de hogy mennyire ôrült tudok lenni, ahhoz kell egy helyzet, kellenek embe­rek, akik kihozzák belőlem, és Szabina kihozta. Jó társak voltunk. Kétszer álltunk kiesőhelyen, mi mégis arról álmodoztunk, hogy legalább dobogósok leszünk.

Szabina sokat fejlődött

A válogatott kézilabdás úgy énekelte a döntőben a Macskák című musical betétdalát, hogy a zsűritagoknak leesett az álluk. Ebben talán annak is szerepe volt, hogy Szabinát a döntőre elkísérte a férje, Kucsera Gábor és a kisfia.

– Az első etapot megnézték, de Beni még kicsi, ezért a reklámszünetben hazaszaladtak, otthonról szurkoltak – mesélte Szabina. – Nem gondoltam, hogy a sport után még tudok valamitől ilyen érzelmeket, ekkora élményt kapni. De most a színpadon hihetetlen, csodálatos érzések ragadtak magukkal. Amikor Máté Péter dalát énekeltük, akkor mondtuk, hogy igen, ez menni fog.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713532810
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27210_resized.jpg?avcount=1713532810
origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141717_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142266_auto_resized.jpg
ripost.hu

Drámai dolog történt a vonaton: sikoltozva kért segítséget gyermekéhez az anya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144127_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ennyi volt, börtönbe mennek a korrupt boncmesterek, akiket temetkezési vállalkozók vesztegettek meg + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27211_resized.jpg?avcount=1713532810
origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143072_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713532810
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Vége

Ennyi volt, lekerül a képernyőről a TV2 sikerműsora

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mGJs6JUJ_kJQLniyMBcE_Z_ve374ZcLOHcCOrrl5nfg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAzY2JlNWM1NGU4OTRlMWNhNmI1MDgyZGYwM2U2N2M4.jpg
Csalódás

MC Hawer végleges döntést hozott: „Ennyi év alatt most már én belefáradtam”