Horváth Éva férfi nélkül maradt

Alig egy évvel ezelőtt a Bors elsőként írta meg: az Éden Hotel forgatásán szerelembe esett Horváth Éva. A műsor szerkesztője, Ákos az új évadra már nem utazott ki. Szakítottak.
Alig egy évvel ezelőtt a Bors elsőként írta meg: az Éden Hotel forgatásán szerelembe esett Horváth Éva. A műsor szerkesztője, Ákos az új évadra már nem utazott ki. Szakítottak.

SA Kékszalag Vitorlásversenyen egyedül jelent meg Horváth Éva, és a Facebookon hónapok óta nem jelent meg róla és szerelméről közös kép. A Bors tavaly elsőként számolt be arról, hogy Horváth Évára újra rátalált a szerelem.

A csinos műsorvezető az Éden Hotel első szériájának kolumbiai forgatásán ismerte meg Ákost, a reality egyik vezető munkatársát, haza pedig már párként érkeztek. A sors furcsa fintora, hogy feltehetően éppen az Éden Hotel következő szériája zárta le végérvényesen kettejük kapcsolatát.

A Bors úgy tudja, hogy az ezúttal Mexikóban forgó valóságshow-ra Éva párja már nem utazott ki, az érintettek közösségi portálon vezetett adatlapjairól pedig elmaradtak a kölcsönös tetszésnyilvánítások, közös fotók. A műsor egyik neve elhallgatását kérő bennfentese megerősítette a híreinket.

– Jó ideje nincsenek már együtt, de sokan gondoltuk úgy, hogy nem is igazán illenek össze. Egyiküknek sincs már a Facebook-profilján, hogy kapcsolatban lenne, nem véletlenül – mondta informátorunk, s egy másik forrásunk ugyanezt mesélte munkatársunknak.

A közös munkahely miatt Ákos és Éva azóta természetesen már többször találkozott, sőt: dolgoztak is együtt. Kapcsolatukat információink szerint szépen sikerült lezárni, a munkában így nem hátráltatja őket a sem sértettség, sem pedig csalódottság.

Természetesen szerettük volna Horváth Évát is megkérdezni szakításuk részleteiről, de ő évek óta tartja magát ahhoz, hogy a magánéletével kapcsolatban nem nyilatkozik.


Vitorláson vigasztalódik

Horváth Éva nagyon örül, amikor itthon kapcsolódhat ki egy kicsit, a hajókhoz pedig már egészen gyermekkora óta különös kapcsolat fűzi. – Édesapám tengerész volt, ezért is nagyon örültem, amikor a Fajdkakasos whisky csapatának tagjai felkértek, hogy tartsak velük a versenyen.

Gyermekkoromban tiltott volt bármihez is hozzáérnem, most azonban mindent kipróbálhattam. Imádtam kormányozni, mert egy óriási hajónak parancsolhattam.

Már értem, hogy apukám miért választotta ezt a különös életet. Úgy vettem észre, hogy van tehetségem a vitorlázáshoz. Az alma nem esett messze a fájától – mondta a műsorvezető, akinek először nyílt lehetősége arra, hogy kipróbálja a vitorlázást.

A sugárzó napsütés és a kiváló szél mind megkönnyítették a The Famous Grouse legénységének dolgát. Éva férfiakat meghazudtoló ügyességgel kormányozta a hajótestet, engedte ki a vitorlákat.

Egyedülálló élményben lehetett része Horváth Évának, hiszen profi stáb tanította őt vitorlázni. Néhány óra gyakorlás után a szépség is vízre szállt, és elrajtolt a Kékszalagon.