Hoppá, Tubi dönt A Nagy Duett fináléjában? - fotók

Egészen megdöbbentő fordulat: a Bors kutyája, Tubi is helyet kapott A Nagy Duett döntőjében, ráadásul nem is akárhol! Míg Szulák Andi készülődött, a Bors kutyája feltérképezte a stúdiót és belesett a kulisszák mögé. Négylábú kedvencünk beült Kasza Tibi és Cooky közé, elfoglalva Szulák Andrea helyét, és talán az ő szavazata fog dönteni...

Amíg Andi nem jön vissza, átveszem a helyét

Persze vannak akik azt mondják, a kutyák nem is látják a tévét. Nem kérdés, Tubi látja, és gyakran nézi is. Van, hogy percekig. (Persze lehet, hogy csak bambul, mert közben matek egyenleteket végez fejben.)

Zabálom A Nagy Duettet!

A tapasztalatok azt mutatják, egy mese és egy műsor van rá hatással: a Hupikék törpikék és A Nagy Duett. Meghallja Kasza Tibi hangját, és már ugat, vagy felkapja a fejét, és nézi a tévét, mintha a rajongója lenne. Tubi annyira rákattant a műsorra, és Kaszára, hogy megleptük őt, és adás előtt elvittük A Nagy Duett stúdiójába, hogy találkozzon a kedvencével.

Már az épület előtt összefutottak Tibivel, az ugatás pedig nem maradt el. Egy kis rántott hús segítségével azonnal barátok lettek.

Kasza Tibi jó nálam, rántott hússal nyitott...

Kasza Tibi túllihegi: nem kell magyarázni, tudok én mindent!

A közben zajló vasárnapi első döntőben Erdei Zsolt leleplezte az utánozhatatlan "bányász rock" mozgáskultúráját. A produkciót megelőző kisfilmben elmondta: neki csak törzsből mozog a feje, és erre a P. Mobil dalának előadása közben sem cáfolt rá. Judy biztosan jókat szórakozott Madárral a táncpróbák közben.

Erdei Zsolt és a bányász rock

Simon Kornél betegen is a maximumot hozza, huszárnak öltözve énekelte el Janicsák Vecával Kálmán Imre legnépszerűbb operettjének, a Csárdáskirálynőnek egy részletét. Szulák Andrea szívét teljesen elrabolta a sármos sztár.

Simon Kornél betegen is hozta a formáját