Hoppá! Flóra teste egymillió forintot érhet! – fotók

A dombegyházi lány sosem gondolt arra, hogy ki kellene magát próbálnia magát a modellszakmában. Pedig...
A dombegyházi lány sosem gondolt arra, hogy ki kellene magát próbálnia magát a modellszakmában. Pedig...

Flóra nem egy hétköznapi lány: tudja, mi az aratás, hogy zajlik a disznóölés, és természetes számára a kerti munka. Nem csoda, hiszen a huszonkét esztendős lány egy tanyán látta meg a napvilágot. Bár egy ideje egy faluban laknak, a rózsaszín ruhák helyett a feketére, a cabriók helyett a motorokra, Kis Grofó helyett pedig a rockra esküszik. Addig meg sem fordult a fejében a modellkedés, míg egy profi fotóművész ki nem szúrta magának.

– Nem kerestem őt, csak odakeveredett a közösségi oldalamra, itt vettem észre. Tesztfotózásra hívtam, mert a karaktere illeszkedett a koncepcióba, az eredmény pedig igazolta a megérzésem. A képeim Angliában és Amerikában egy online művészeti galériában vannak kiállítva, itt vásárolhatók meg – mondta a Borsnak Gelner Lóránd fotós.

Az említett felületeken a hasonló képekért két-ötezer eurót simán elkérnek, így a dombegyházi lány testéért is kifizethetnek akár háromezer eurót, azaz egymillió forintot. Flóra, bár szókimondó, talpraesett csaj hírében áll, a meztelenkedés és az interjú még mindig egy távoli világ a számára.

– Sosem gondoltam arra, hogy ki kellene magam próbálnom ebben a szakmában, akármennyien is noszogattak. Azt hittem, itt ragadok a faluban, vendéglátósként hajnali öttől pakolom a rekeszeket, töltöm a hűtőt, kiszolgálom a vendégeket, és imádkozom, hogy ne legyen balhé – mondta a Borsnak Flóra.

– Persze, hallottam már olyat lányoktól, hogy egy fotózással megkerestek egy hét végén annyit, mint amennyi a havi bérem, de ez sosem motivált. A kíváncsiság vitt Budapestre. Furcsa volt egy idegen előtt meztelenre vetkőzni, majd egy vörös, kihűlt vízben fagyoskodni órákon át. De sosem rinyálok, így most sem tettem – mondta Flóra, aki a végeredménnyel elégedett, önmagával nem.

– Minden eredeti rajtam, de semmivel nem vagyok elégedett. Persze ez természetes, hisz nő vagyok – nevetett.