Hoppá! Eltűnt Lévai Adri 3 milliós Facebook-oldala

Mi történhetett? Talán ezúttal túl messzire ment a modell?
Mi történhetett? Talán ezúttal túl messzire ment a modell?

Jelenleg még értetlenül állunk a történtek előtt, annyi azonban bizonyos, hogy a playmate hihetetlen karriert befutott oldala helyén most csak a "Sajnos ez a tartalom nem elérhető" Facebook-üzenet látható.

Mint arról korábban már többször is beszámoltunk, Adri oldala volt az első, ami kis hazánkból átlépte az egymillió like-os álomhatárt, és mind a mai napig toronymagasan vezetett a hazai oldalak közt. Pár hete még maga Adrienn nyilatkozta nekünk, hogy naponta 15-20 ezren csatlakoznak hozzá a világ minden tájáról (legtöbben az Egyesült Államokból), ami már komoly anyagi bevételt is jelent, hiszen külön embert foglalkoztat a fizetett posztjai kezelésére. A közel 3,5 milliós rajongótábor azonban most hiába kattint.

Lévai Adrienn posztjainak többsége eddig is erősen mell-centrikus volt, és ismerve a Facebook szigorú szabályrendszerét, elképzelhető, hogy valami olyan tartalmat osztott meg a modell, amit nem kellett volna. Vagy talán valami tudatos visszavonulás van a dolog mögött?

Aki nagyon nem bírná ki Adrienn dekoltázsa nélkül, annak figyelmébe ajánljuk a playmate szerényebb (76 ezres) like-számmal rendelkező rajongói oldalát.