Holtan találták Gáspár Győzőék kutyáját

Gyászol a Gáspár család. Bazsi kutya tetemére csütörtök este találtak rá Győzikéék otthonában. A bordeaux-i dog még csak hatéves volt, egy­elôre semmiféle magyarázat nincs az elpusztulására.
Gyászol a Gáspár család. Bazsi kutya tetemére csütörtök este találtak rá Győzikéék otthonában. A bordeaux-i dog még csak hatéves volt, egy­elôre semmiféle magyarázat nincs az elpusztulására.

Újra beköltözött a gyász Gáspár Győzőék nógrádmegyeri otthonába. A roma showman családja hűséges kutyájukat, Bazsit gyászolja. A csodálatos bordeaux-i dog idő előtti kimúlása rejtélyes és érthetetlen.

– Reggel korán keltünk, Bea asszonyt vittük a repülőtérre, mert utazott Dél-Afrikába a Celeb vagyok stábjával – emlékezett a Borsnak Győzike.

– Természetesen Bazsihoz is odament, de a szokásosnál is hosszasabban búcsúzott tőle, megszeretgette, megölelgette, talán mindketten érezték, utoljára látják egymást. Persze ez akkor sem Beának, sem nekünk nem jutott volna az eszünkbe – magyarázta. Győzikéék csak az esti órákban értek haza a fővárosból, akkor szembesültek vele, hogy Bazsi örökre elhagyta őket.

– Szépen elaludt, a helyén, ahol szokott – mesélte könnyes szemmel Győző, akit annyira megviselt kutyája elvesztése, hogy egy percre sem tudta lehunyni a szemét.

– Lelkiismeret-furdalásom van egy picit: most, hogy ilyen váratlanul elvesztettük őt, azzal marcangoltam magam, bárcsak többet lehettem volna vele, több szeretetet adhattam volna. Ilyenkor döbben rá mindenki, mik az igazán fontos dolgok az életben.

Az is az eszembe jutott: lehet, hogy azt hitte, Bea örökre elment, és bánatában ő is itthagyott minket? Még azon is gondolkoztam, nem mérgezték-e meg. De ezt a lehetőséget kizártuk, hiszen Zsoltiék is itthon voltak, nem juthatott be hozzánk senki. Beával telefonon tudtam közölni a hírt, éppen Párizsban járt. Zokogott, nagyon kivan – mondta keserűen Győzike. Bazsi kutyát gazdája szerint hamvasztják, a soroksári temetőben vesznek tőle végső búcsút.

Buksi is kimúlt

Gáspárékon a jelek szerint átok ül, ami a négylábúakat illeti. Anno rejtélyes körülmények között, életének mindössze harmadik évében gázolta halálra a vonat a család akitáját, Buksit. Bazsi még az RTL Klub képernyőjén vált ismertté, majd később ő is csatornát váltott. Fajtatársainak átlagos életkora tíz évre becsülhető, azaz Bazsi tragikusan fiatalon hagyta itt a Földet.