Hogy lehet ilyen pici Szabó Zsófi pocakja?

Hét hónapos terhes, decemberre várja első kisfiát. A kommentelők kérdőre vonták.

Hét hónapos terhes, decemberre várja első kisfiát. A kommentelők kérdőre vonták.

Sosem volt éppen kövér, de miután kiderült inzulinrezisztenciája és emiatt szigorúan détázott, olyan vékony lett Szabó Zsófi, hogy sosem mutatott még ilyen keveset alatta a mérleg. Aztán várandós lett, kisfia decemberben érkezik, az édes teher kilói pedig szépen szaladnak fel rá. Bár, egyesek szerint nem megfelelő ütemben nő a pocakja, sok követője egyenesen a babájáért aggódik. Van olyan kommentelő, aki szerint a hetedik hónapban egy kismamának már nem így kellene kinéznie, és olyan is akad, aki szerint ilyen „lapos” hasban el sem fér egy bébi. Persze szép számmal akadnak olyanok is, akik saját példájukat felhozva veszik védelmükbe a műsorvezetőt.

Nos, mivel Zsófi tényleg nagyon vékony volt, amikor várandós lett, és egyébként sincs két egyforma terhesség, ahogy kötelező hastérfogat sem, Zsófival valószínűleg minden rendben van. Mivel nagyon sokat tett az egészségéért, és aztért, hogy teherbe tudjon esni, nyilván most is mindent aszerint cselekszik, hogy babájának a legjobb legyen.

💖💙👶🏽 #decemberbaby #cantwait #sunhillmedia

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Amúgy a ruha is sokat csalhat. Ezen a fotón Zsófi a negyedik hónapban járt, és le sem tudta volna tagadni, hogy babát vár.