Hivatalos: Gönczi Gábor távozik az RTL-től

A Fókusz is teljesen megújul, műsorvezetői fronton is lesznek változások.
A Fókusz is teljesen megújul, műsorvezetői fronton is lesznek változások.

Kedden reggel robbant a hír, miszerint Gönczi Gábor ül Azurák Csaba helyére a Tényekben. A pletykából mostanra biztos hír lett, az RTL Klub hivatalos közleménye szerint Gönczi Gábor távozik a csatornától és más televíziós társaságnál keres kihívásokat. A műsorvezető felmondási idejét a mai nappal megkezdte, de a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői – írja a 24.hu. A TV2 közleményében azt írta, hogy Gönczit április 11-től láthatják a nézők a képernyőn.

Gönczi hirtelen távozásával együtt az RTL Klub azt is bejelentette, hogy a Fókusz nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak.

Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.

“Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető” – mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

Ahogy az RTL Klub nézői tavaly tavasszal és ősszel már megszokhatták, a Fókusz hamarosan új időpontban jelentkezik, a Farm című műsor március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17:25-től lesz látható.