Hihetetlenül szexi képekkel tér vissza Pintér Ada – fotók

A tévés szépség edzőként és újságíróként folytatja karrierjét.
A tévés szépség edzőként és újságíróként folytatja karrierjét.

Alig néhány hete számolt be a Bors az RTL Klub csatornáján lezajló változásokról, melyek a Reflektor magazin egykori műsorvezetőjét, Pintér Ad­riennt, azaz Adát is érintették. A kétgyermekes anyukát ugyanis elbocsátották – ő azonban nem esett kétségbe, hiszen személyi edzőként továbbra is dolgozhatott. A kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét: a napokban egy hazai honlap, a Stíler.hu kérte fel, hogy edzői, szakmai és az egészséges táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal lássa el az olvasókat.

– Évek óta ismerem az oldal alapítóit, ezért boldogan mondtam igent a felkérésre. Korábban már vezettem blogot, így az írás nem újdonság számomra, ám újság­íróként csak most fogok debütálni. Szeretnék az embereknek minél több tanácsot adni és megosztani velük a tapasztalataimat – mosolygott Ada, aki írásai mellé egy gyönyörű fotósorozattal is készült az olvasóknak.

© Fotó: stiler.hu

– Sejtelmes, ugyanakkor szexi, letisztult képeket készítettünk, amelyek kifejezik az oldal hangulatát, és szerettem volna valami újat is mutatni magamból. Remélem, nemcsak a képeket, de a cikkeket is örömmel fogadják majd – mondta Ada, megmutatta a fotókat ikerfiai­nak is – nem fűztek hozzás semmit –, s Németországban élő magyar szerelmének, Máténak is, aki megcsodálta a fotókat.

© Fotó: stiler.hu

– Pár nap múlva leszünk egyévesek, és nagyon boldogok vagyunk. Élvezzük a távkapcsolatot, hiszen minőségileg sokkal többet ad, mintha naponta találkoznánk. De azért idővel lehet, hogy ez is változni fog – árulta el az egykori tévés.