Hevesi Kriszta szerint Berki szájra puszija természetes

Berki Krisztián kislányának adott szájra puszija akkora vihart kavart a világhálón, hogy a bensőséges pillanatról készült fotó közzététele után még egy nappal is azon vitáztak a kommentelők, hogy szabad-e vagy nem szabad egy apukának szájon csókolni a saját kislányát.
Berki Krisztián kislányának adott szájra puszija akkora vihart kavart a világhálón, hogy a bensőséges pillanatról készült fotó közzététele után még egy nappal is azon vitáztak a kommentelők, hogy szabad-e vagy nem szabad egy apukának szájon csókolni a saját kislányát.
Örülnek a pedofilok

Ilona: Ennek csak a pedofilok örülnek.

Edina: Beteg állat, ilyet posztolni, amikor tele van a világ degeneráltabbnál degeneráltabb emberrel! A gyereket ilyennek kitenni! Nekem semmi gondom nem lenne ezzel a képpel, ha nem dobta volna ki a nagyközönség elé! Belegondolni is szörnyű, hány és hány pedofil fog erre…! Brrrrrrrrrr!

Bozsó: Milyen csók? Nagyon szép kép. Na és, ha szájon puszilja? Nem szenved száj- és körömfájásban.

Zsuzsanna: Sajnos rosszak az információi, érdeklődjön a fogorvosánál ebben az ügyben! A felnőtt ember szája tele van különböző baktériummal (romló fog, korona, stb.), mely átkerül a gyerek szájába.

Dia: Semmi rossz nincs benne.

Tamás: Igazán szép kép. Apja és lánya, és láthatóan teljes harmóniában. Azzal lehetnek a gondok, aki ebbe bármi mást képzel vagy gondol!

Évek munkája

Míg a hozzászólók egymással kommentháborúznak, addig Berki mosolyog az egészen.

– Mondanám, hogy meglepett, de amióta a fürdőkádas fotót kiposztoltam, már nem lep meg semmi. Ha annyi Deák Ferim lehetne, ahány ember nap mint nap a szájára vesz, rég a világ tíz leggazdagabb embere közt lennék. Minden, amit mondok vagy teszek, beszédtémát generál. Évek munkája van ebben, és örömmel tapasztalom, hogy mára beérett a munkám gyümölcse. A Berki egy brand lett, amihez rengetegen szeretnének hasonlítani – magyarázta kaján vigyorral az Édes élet sztárja.

Taszítja a többséget

A BorsOnline-on tartott szavazásunk eredménye szerint csak olvasóink 24 százaléka nem talál kivetnivalót a papa-baba szájra pusziban, de velük van egy véleményen Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is.

– Krisztiánt ismerjük, tehát ne felejtsük el, hogy szeret provokálni. Ugyanakkor ne felejtsük el azt se, hogy a szülő és a gyermek közti szájra puszi számos kultúrában és itt Európában is elterjedt! Gondoljunk csak Brezsnyevék szájra csókjára! A szeretet kifejezésének vagy az üdvözlésnek a teljesen természetes és elfogadott módja. Egyébként anya-gyerek között szokott ez inkább lenni, ami valójában még a csócsáló etetésből származik. Úgy gondolom, hogy az internetes hozzászólók kicsit felfújták és túlreagálták ezt az ügyet, felesleges többet belegondolni, mint amennyi ebben van – vélekedett a témával kapcsolatban Hevesi Kriszta.