Hernádi Juditot is akarják Vajnáék

Ábel Anita után a Heti Hetes másik emblematikus alakjának tett ajánlatot a TV2.
Ábel Anita után a Heti Hetes másik emblematikus alakjának tett ajánlatot a TV2.

Három sikeres széria után nem Balázs Klári zsűriz majd A Nagy Duettben. A műsor áprilisban tér vissza, és úgy tudjuk, Korda György feleségének helyére Hernádi Judit ülhet, aki korábban a konkurencia Heti Hetesét erősítette. Ábel Anita után ő a második, akit a humor nagyágyúi közül átcsábíthat a TV2 a konkuren­ciától.

– Megkerestek, de szerződést még nem írtam alá – fogalmazott kurtán Hernádi. Balázs Klári viszont beszédesebb volt.

– Valóban nem velem indul a negyedik széria, de ezt egyáltalán nem bánom. Három évadot végigcsináltam sikerrel, szerintem ez önmagában is beszédes szám. Nem vagyok szomorú, rengeteg fellépé­sünk van Gyurikámmal.

© Fotó: Fórika Attila

Természetesen a show-ban nemcsak a zsűritagok, hanem a versenyzők is érdekesek, az egyikük – a híresztelések szerint – Kulcsár Edina, az Aktív háziasszonya lesz. A műsorvezetők személyében is lesz változás, Tilla helyett Majka vezényli le a műsort.

– Tavasszal valóban a TV2 képernyőjén tér vissza A Nagy Duett negyedik évada, a Liptai Claudia–Majka műsorvezető párossal. A show megújult zsűrivel és tizenkét sztárpár csatájával szórakoztatja majd a nézőket – adta tudtunkra a TV2 sajtóosztálya. Az viszont egyelőre titok, hogy Dobrády Ákos és Kasza Tibor marad-e a helyén.