Hazavitte a gyerekeket Kiss Ramóna

Egyre többször tűnik fel anyaszerepben Kiss Ramóna. A Barátok közt után, ahol keresztfia játssza a fiát, most a Kicsi Óriások csapatkapitányaként alakíthatja a szupermamit.
Egyre többször tűnik fel anyaszerepben Kiss Ramóna. A Barátok közt után, ahol keresztfia játssza a fiát, most a Kicsi Óriások csapatkapitányaként alakíthatja a szupermamit.

Az RTL Klub gyer­mek­tehetség-kutatójában Kiss Ramóna a Lázadók csapatának kapitánya lett. A 31 éves szí­nész­nő rajong az apróságokért, és mindent megtesz, hogy a komoly felkészítés mellett szeretettel kényeztesse a kis tehetségeket.

– Négy gyerkőcöm van: egy táncospárom, egy énekesem és egy kis ovisom. Nagyon cukik! Kincső hat, a többiek 11–12 évesek – mesélte Rami. – Izgalmas időszak áll mögöttünk, sokat dolgozunk, hogy a színpadon minden szuperül menjen, de bátran mondhatom, hogy nagyon megszerettük egymást és kötődünk a másikhoz.

Ramóna számára hatalmas boldogság, hogy a gyerekek ragaszkodnak hozzá, sőt már második anyukájukként tekintenek rá.

– Amikor megkérdezték tőlük, milyen kapcsolat van közöttünk, először azt mondták, hogy a nővérük vagyok, aztán javítottak: az pótanyukájuk – büszkélkedett a színésznő. – Én elsősorban a barátjuk vagyok, de természetesen attól kezdve, hogy kisírhatják magukat a vállamon, már egy egészen más jellegű, mé­lyebb kötődés is kialakul: tesós vagy akár anyáskodó. Én pedig mindezt szeretem – nevetett a színésznő.

Hamar közel kerültek a gyerekek a csinos csapatkapitányukhoz

Bár a műsorra való felkészülés rengeteg időt igényel, Ramóna odafigyel, hogy „munkaidőn” túl is jusson ideje a kis tehetségekre.

– Nem az a dolgom, hogy neveljem a gyerkőcöket, hanem hogy a társuk legyek, aki segít nekik. Tetszik a feladat, hallatlanul izgalmas. Az is megfordult a fejemben, hogy ha édesanyám nyomdokaiba léptem volna, akkor épp ennyi idős gyerekeim lehetnének. Szoktunk is ezzel poénkodni – tette hozzá. – Bár a felkészülés és a munka mellett kevés időnk van, igyekszem minél több közös programot kitalálni: együtt ebédelünk, játszunk, pingpongozunk, de sokszor nálam is alszanak. Ilyenkor főzünk, pletykálunk, tévé előtt eszünk. Jól el­kényeztetem őket, de szerencsére nagyon jó vi­szonyt ápolok a szüleikkel is, úgyhogy nem haragszanak rám emiatt.

Majka feleségül akarta venni

Ramóna úgy tervezte, hogy édesanyjához hasonlóan korán alapít családot, ami majdnem így is lett. 2004-ben az akkor még csak a ValóVilágból ismert Majkával alkottak egy párt, aki később a Blikknek elárulta:

– Ramóna szüleivel nagyon jóban voltam, és vele is minden tökéletesnek tűnt. Olyannyira, hogy egyszer meg is kértem a kezét.

Kapcsolatuk azonban egy évvel később a rapper féltékenysége miatt zátonyra futott.

© Bors