Házasság első látásra: becsajoztak az exférjek

Valóban meghozta a szerelmet a műsorban szereplő férfiaknak az RTL Klub Házasság első látásra című show-ja – csak nem azzal a nővel lettek boldogok, akikkel összeházasodtak. 

Valóban meghozta a szerelmet a műsorban szereplő férfiaknak az RTL Klub Házasság első látásra című show-ja – csak nem azzal a nővel lettek boldogok, akikkel összeházasodtak. 

Hiába a tudományos alapossággal végzett válogatás, az avatott pszichológus és szakértő, nem tudtak olyan párokat összehozni, akik kitartottak volna egymás mellett. Mindannyian elváltak feleségüktől, de a műsorral jött népszerűséget sikerült meglovagolniuk: négyük közül hárman szerelembe estek.

Kozma Zoltán és Limbacher Domokos még nem szeretné bemutatni barátnőjét, Papp Róbert viszont olyan boldog, hogy két hét ismeretség után úgy érzi, megtalálta a másik felét Iviben.

A volt férjek nem tartják a kapcsolatot a műsorban talált feleségekkel

– A műsor után néhány hölgy írt nekem a Facebookon. Volt közöttük egy, aki teljesen felcsigázott. A fényképek és a levelezés alapján Ivi nagyon vonzó volt. Találkoztunk, és megbabonázott. Még csak két hete ismerjük egymást, de olyan, mintha évek óta egy pár lennénk. Boldogok vagyunk! – újságolta Róbert, aki már az összeköltözést tervezi az énekesnőként dolgozó Ivivel.

Ivi, az énekesnő már az első randin elrabolta Róbert szívét

Bár nem él kapcsolatban, ez nem jelenti azt, hogy az ajkai tűzoltónak, Móger Balázsnak nehéz az élete. Ő és Lilien voltak az egyetlenek, akik folytatták a házasságukat, mégsem lett boldogság a vége. Most élvezi a nők rohamát. – A műsor óta több százan bejelöltek ismerősnek, és rengeteg lány ír. Még férjezett nők is. Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, igyekszem komolyabban gondolkozni. Csak harminc kilométeres körzetben ismerkedem, és megmondom őszintén, az eddigi próbálkozásoknak nem én vetettem véget. Látták a műsort a hölgyek, tudják, ki vagyok, milyen vagyok, belementek, aztán visszakoztak valamiért – magyarázta Balázs.